Μαγευτικό Weekend & παιχνίδια μάθησης στο Livadi suites, στην Αράχωβα!

Εξωτερικό τζάκι

Χώρος πρωινού

Σαλόνι σουίτας

Διήμερο με workshop παιδικού τσίρκο στην Αράχωβα!

5803 Επισκέψεις στο άρθρο

Ετοιμαστείτε για τούμπες, χοροπηδητά και τρελά ακροβατικά σε μια μαγευτική τοποθεσία δίπλα στα έλατα. Οι έμπειροι εκπαιδευτές παιδικού τσίρκο του Μονόκυκλου έρχονται στο Λιβάδι της Αράχωβας να μεταφέρουν τις γνώσεις και τα κόλπα τους.

 
Το Μονόκυκλο παρουσιάζει μια ξεχωριστή παιδαγωγική προσέγγιση που φέρνει τα παιδιά κοντά στη μαγεία του τσίρκο. Στο εργαστήρι αυτό τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την τέχνη των ζογκλέρ, των ακροβατών και των κλόουν μέσα από διαδραστικά παιχνίδια συνεργασίας αλλά και ατομικής εξάσκησης. Η μάθηση μέσα από το παιχνίδι είναι ο πυρήνας του εργαστηρίου αυτού, όπου τα παιδιά θα μάθουν πως η φιλοσοφία των ομάδων του τσίρκου διέπεται από ποιότητες όπως ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη, και η συνεργασία Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ζογκλερικά, και ισορροπιστικά παιχνίδια, ακροβατικά εδάφους και θεατρικό παιχνίδι αποκτώντας μια πρώτη επαφή με ποιότητες όπως, ο συντονισμός κινήσεων, η φυσική ενδυνάμωση, η αυτοσυγκέντρωση και φυσικά η άνοδος της αυτοεκτίμησης μέσα από την επιτυχία.

Περισσότερες Πληροφορίες:

ΜΟΝΟΚΥΚΛΟ τηλ: 6936142874
Livadi Suites τηλ: 22670 31122 & 6977089910

Αναλυτικό πρόγραμμα του workshop:

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

`Αφιξη στο Λιβάδι Suites με αναμμένο το εξωτερικό τζάκι και εκπλήξεις στο check in.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 
08:00 – 10:00 πρωινό
10:30 – 11:30 τσίρκο για γονείς και παιδιά (ηλικίες 3 εως 5 χρονών)
12:00 - 14:00 παιδικό τσίρκο (ηλικίες 5 – 13 χρονών)

17:00 – 20:00 μαθαίνουμε να περιποιούμαστε τα αλογάκια και κάνουμε και βόλτα στο 
`Ατι Ιππικές Δραστηριότηρες στο Λιβάδι

Κυριακή 13 Οκτωβρίου
08:00- 10:30 πρωινό
10:30 – 11:30 τσίρκο για γονείς και παιδιά (ηλικίες 3 εως 5 χρονών)
11:30 – 13:30 παιδικό τσίρκο (ηλικίες 5 – 13 χρονών)
11:30 – 12:30 yoga ενηλίκων με θέα το δάσος (καιρού επιτρέποντος!)

Κάθε μέρα
09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00 ελεύθερο παιχνίδι στον εξωτερικό χώρο του ξενώνα δίπλα στο δάσος και στο τραμπολίνο.

Κατόπιν συνεννόησης:
Ειδικές τιμές για βόλτα με ποδήλατα με την 
True Wheels Explore MTB Parnassos
Ειδικές τιμές με την Trekking Hellas
Πεζοπορία με αφετηρία τον ξενώνα και τοξοβολία στον τερματισμό
Κατάβαση στο αρχαίο μονοπάτι των Δελφών με θέα τον Κορινθιακό
Βόλτα στο Κωρύκειο `Αντρο και στο Επτάστομο

Τιμές:
Τρίκλινο με τζάκι: 280 ευρω
Σουίτα 3 ατόμων με τζάκι και υδρομασάζ: 340 ευρω
Σουίτα 4 ατόμων με τζάκι και υδρομασάζ: 380 ευρω

early bird (μεχρι 1/10):
Τρίκλινο με τζάκι: 250 ευρω
Σουίτα 3 ατόμων με τζάκι και υδρομασάζ: 300 ευρω
Σουίτα 4 ατόμων με τζάκι και υδρομασάζ: 330 ευρω

στις τιμές περιλαμβάνονται 2 διανυκτερεύσεις, πρωινό, υγιεινό σνακ για τα παιδιά, 4 παιδικά εργαστήρια, yoga ενηλίκων και μια βόλτα με τα άλογα.

Αναλυτικές περιγραφές εργαστηρίων:
Παιδικό τσίρκο:
Το παιδαγωγικό τσίρκο δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το σώμα τους, τη φαντασία τους και τις δυνατότητες τους ευχάριστα και δημιουργικά. Είναι ενα εργαλείο της μή τυπικής μάθησης που προωθεί τη συνεργασία, το σεβασμό, τη συνύπαρξη και το μη ανταγωνισμό. Σε αυτό το εργαστήρι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ζογκλερικά, και ισορροπιστικά παιχνίδια, την θεατρική τέχνη του κλόουν, αλλά και εναέρια ακροβατικά όπως πανιά. Η ενασχόληση με τις τέχνες του τσίρκο βοηθά τα παιδιά στο συντονισμό κινήσεων, τη φυσική ενδυνάμωση, την αυτοσυγκέντρωση, την άνοδο της αυτοεκτίμησης μέσα από την επιτυχία. Στο τέλος του εργαστηρίου θα ακολουθήσει ανοιχτή παρουσίαση με τους μικρούς καλλιτέχνες. Για παιδιά 6 εως 10 χρονών.

Τσίρκο για παιδιά και γονείς
Μια εκπαιδευτική μέθοδος βασισμένη στα οφέλη της δημιουργικής σωματικής επαφής παιδιών και κηδεμόνων (Developmental Movement. Sherborne Association UK). Η επαφή με τα παιδιά και το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης είναι ο πυρήνας της δουλειάς, όπου ενήλικες συνοδοί και παιδιά παίζουν παρέα με ζογκλερικά παιχνίδια, χορεύουν, κάνουν ακροβατικά και σωματικά παιχνίδια από το Contact improvisation. Ένας δημιουργικός και ευχάριστος τρόπος για να περάσουμε χρόνο με τα παιδιά. Για παιδιά 3 εως 5 χρονών με έναν ενήλικα συνοδό.

Yoga ενηλίκων:
Παράλληλα με τα παιδικά εργαστήρια θα γίνει ενα μάθημα yoga με ρυθμό, αναπνοές και κίνηση κατάλληλο και για αρχάριους. Σε περίπτωση κακοκαιρίας το μαθημα θα πραγματοποιηθεί μετά τα παιδικά εργαστήρια.

Επειδή ο Οκτώβρης στο βουνό θυμίζει περισσότερο τέλη Νοέμβρη εξοπλιστείτε με ρούχα όλων των ειδών, ανοιξιάτικα για τις μεσημεριανές ώρες και χειμωνιάτικα για τις πρώτες πρωινές και αφού πέσει ο ήλιος.