Το δικό σας όνειρο στην καρδιά της Αράχωβας

1821 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/6/2020

Η «Οδός Ονείρων» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που λειτουργεί από το 2008, με τους επισκέπτες της να αγαπούν και να τιμούν το χώρο ξανά και ξανά.

 
Διαμονή... όνειρο μέσα στην Αράχωβα
6 ονειρικά διαμερίσματα σε ήσυχη τοποθεσία στο κέντρο της Αράχωβας, με δυνατότητα φιλοξενίας από 2 έως 6 άτομα. Όλα περιλαμβάνουν τζάκι και χειροποίητο πρωινό, όλα αυτά στον  ξενώνα «Οδός Ονείρων»!

Η «Οδός Ονείρων» διαθέτει άνετα  διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα, μες στην καρδιά της Αράχωβας. 

Ο ξενώνας «Οδός Ονείρων» κατηγορίας 3 κλειδιών, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην Αράχωβα, αλλά ταυτόχρονα σε μία από τις πιο ήσυχες γειτονιές του χωριού. 6 υπέροχα αυτόνομα διαμερίσματα υπόσχονται να κάνουν την διαμονή σας στην Αράχωβα να μοιάζει με… όνειρο!

Ο συνδυασμός της αυθόρμητης φιλοξενίας με σεβασμό στην παράδοση και την αύρα του παρελθόντος, παράλληλα με τη ζεστασιά ενός σύγχρονου Αραχωβίτικου σπιτικού, συνθέτουν τη συνταγή της γοητείας για ονειρικές αποδράσεις και συναρπαστικά ταξίδια στην Οδό των Ονείρων σας.

Όλα τα διαμερίσματα του ξενώνα Οδός Ονείρων περιλαμβάνουν τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και  σπιτικό πρωινό που επιμελείται η κυρία Στέλλα.

Ο ξενώνας Οδός Ονείρων βρίσκεται μόλις 250μ. από την πλατεία της Αράχωβας και 50μ. από τον κεντρικό δρόμο.

Υπάρχει δωρεάν δημοτικό parking σε απόσταση 50μ. από το κατάλυμα.

Ο ξενώνας Οδός Ονείρων αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση με κύριο μέλημα την προσωπική φροντίδα προς τους επισκέπτες.

Προσφορά του ξενώνα «Οδός Ονείρων»!
20% έκπτωση τις καθημερινές (Δευτέρα έως Πέμπτη) ανεξαρτήτως αριθμού διανυκτερεύσεων.
Καλέστε τους στο 6978672676 ή στείλτε  e-mail στο [email protected]

 

που να μεινετε - ΑΡΑΧΩΒΑ

  • Για... χουζούρικη διαμονή

    Στον υπέροχο Παρνασσό, εκεί που τελειώνει η Αράχωβα, ο ξενώνας Μυλωνάς  προσφέρει χουζούρικη διαμονή και εύκολη πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο. Ένα σπίτι που... επειδή βγήκε λίγο πιο μεγάλο από όσο χρειάζονταν οι ιδιοκτήτες, διατίθεται πλέον σε όσους θέλουν ένα όμορφο και ήσυχο μέρος για τη διαμονή τους.
     2267032111, 6977956066, 6938352032 Περισσότερα
  • Το δικό σας όνειρο στην καρδιά της Αράχωβας

    Στο γραφικό καλντερίμι, κάτω από τη Γέφυρα της Αράχωβας βρίσκεται ο ξενώνας Οδός Ονείρων με άνετα, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Καθένα με το δικό του χαρακτήρα συνδυάζει τη ζεστασιά αραχωβίτικου αρχοντικού με τις ανέσεις του καλού σπιτικού, την καλή διάθεση με τη φιλοξενία στην “Οδό ονείρων”.
     2267031194, 6978672676, 6974197157 Περισσότερα