Τόπος καλοφαγάδων

Διαβάστηκε από 1907 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/4/2019

Ο απόλυτος τόπος για κάθε καλοφαγά βρίσκεται εδώ.

 
Στο παραλίμνιο χωριό Καλύβια Πεζούλας στη Λίμνη Πλαστήρα. Το εστιατόριο δημιουργήθηκε το 2000 από δύο αδέρφια που επέστρεψαν στον τόπο γέννησης τους μετά τις σπουδές τους. Από αγάπη για το καλό φαγητό και την Αρχιτεκτονική Παράδοση του τόπου δημιούργησαν μια ιδιαίτερη κουζίνα, σε έναν ιδιαίτερο χώρο, βασισμένη αποκλειστικά σε προϊόντα τοπικών παραγωγών καθώς και της ευρύτερης περιοχής.

Το Φαγοτόπι δημιουργήθηκε με περισσό μεράκι για να «φιλοξενούνται» οι πελάτες και όχι απλώς να εξυπηρετούνται. Η πρωτοτυπία και η παιγνιώδης διάθεση δεν εξαντλούνται στον τίτλο. Η κουζίνα έχει τις καταβολές της στην παραδοσιακή συνταγογραφία του τόπου, αλλά με μοντέρνες πινελιές. Τα περισσότερα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των πιάτων μας τα παράγουμε στη φάρμα μας, είναι οργανικά και χρησιμοποιούνται ανάλογα με την εποχικότητα τους.

Must: Το κεντρικό στρογγυλό τζάκι με το καθιστικό γύρω του, το χειροποίητο φωτιστικό οροφής που διατρέχει όλο το χώρο, τα ζεστά χρώματα των εσοχών στους τοίχους, τα κυριολεκτικά «πρωτότυπα» και εντυπωσιακά φωτιστικά - με απεικόνιση παλαιών χαρτών - που διατρέχουν την υπόλοιπη οροφή, καθώς και το δεύτερο χειροποίητο τζάκι.

 

που να μεινετε - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

  • Eυεξία, χαλάρωση και πολυτέλεια

    Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα, το Mouzaki Hotel & Spa προσφέρει πανοραμική θέα της Καρδίτσας και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει. Θα αποτελέσει την αφετηρία σας για τους δημοφιλείς προορισμούς στη Λίμνη Πλαστήρα, το Περτούλι και τα Μετέωρα.
     2445043450-2 Περισσότερα

τι να κανετε - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ