Χαλάρωση και άνεση

Διαβάστηκε από 1266 αναγνώστες

Η ιδανική επιλογή για Σαββατοκύριακα αλλά και πολυήμερες διακοπές βρίσκεται στη Ρόδο.

 
Στο κέντρο του θερέτρου του Πεύκου στη Λίνδο της Ρόδου, το μοντέρνο και σύγχρονο συγκρότημα του Stella Hotel με τα 99 στούντιο και διαμερίσματα είναι έτοιμο να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές! Στη χαλαρωτική και ξέγνοιαστη ατμόσφαιρά του βρείτε όσα χρειάζονται για να απολαύσετε τις τέλειες διακοπές. 

Οι ιδιοκτήτες αλλά και το προσωπικό είναι απόλυτα φιλικοί και εξυπηρετικοί έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το να σας εξασφαλίζουν 24/7 ότι το ξενοδοχείο Stella θα γίνει το δεύτερο σπίτι σας.

Tags: ΡΟΔΟΣ
 

που να μεινετε - ΡΟΔΟΣ

  • Απόλυτη άνεση δίπλα στη θάλασσα

    Μόλις 30 μέτρα από τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας των Στεγνών στη Ρόδο, βρίσκεται το Mediterraneo Apartments, πλαισιωμένο από τη πανοραμική θέα της θάλασσας και του πράσινου τοπίου. Το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι έτοιμο να σας χαρίσει ξέγνοιαστες ειδυλλιακές στιγμές.
     6933180881 Περισσότερα
  • Συνδυασμός επιλογών

    Το Zoes είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο , το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά (1,5 χιλ.) στο διάσημο Φαληρακί στη Ρόδο, αλλά αρκετά μακριά απο την θορυβώδη του νυχτερινή ζωή, στην ήσυχη περιοχή Λαδικό, ώστε να μπορείτε να έχετε και τις 2 επιλογές.
     2241085140 Περισσότερα