Χειμωνιάτικο παραμύθι

Διαβάστηκε από 1074 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/10/2017

Βυθιστείτε σε ηρεμία και χαλάρωση σα να μην υπάρχει αύριο με υψηλού επιπέδου παροχές!

 
Στα χρόνια του Ομήρου, με προστάτες τον Ξένιο Δία και την Αθηνά την Ξενία, η φιλοξενία θεωρείτο πράξη αρετής.

Πιστοί στα ιδανικά αυτά το Crystal Mountain Hotel, στη γραφική Ανω Χώρα Ναυπάκτου σας προσκαλεί να βρείτε τη ζεστή «φωλιά» σας στο οικογενειακό σαλόνι του. Kουρνιάστε δίπλα στο τζάκι και αφήστε το να ζεστάνει το χειμωνιάτικο παραμύθι σας.

Επαναπροσδιορίστε τις αξίες της ζωής απολαμβάνοντας μικρές γουλιές από ό,τι είδος καφέ τραβάει η ψυχή σας ή τσάι του βουνού, το ελιξήριο που αναζωογονεί τις αισθήσεις. Συντροφεύστε το ρόφημά σας με παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα από μυστικές σπιτικές συνταγές αλλά και φρέσκια, ζουμερή καρυδόπαστα περιχυμένη με λιγωτική σοκολάτα.

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα και φιλόξενα δωμάτια του ξενοδοχείου παρέχουν σύγχρονες ανέσεις σε μία ατμόσφαιρα θαλπωρής και οικειότητας. Παραδοθείτε στη ραστώνη που προσφέρουν τα queen & king size κρεβάτια και χαλαρώστε στο καθιστικό του δωματίου σας. 

Βυθιστείτε στην ηρεμία της φύσης, τη χαλάρωση που σας προσφέρει το ξενοδοχείο και κακομάθετε τον εαυτό σας σαν να μην υπάρχει αύριο...
 

 

που να μεινετε - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

  • Ζήσε το δικό σου χειμωνιάτικο παραμύθι

    Μοναδικά τοποθετημένο στο κέντρο των δραστηριοτήτων, όπως η περιπετειώδης πεζοπορία στο μονοπάτι του Ηρακλή και το γεφύρι του Καρκάβου και οι αγχολυτικοί περίπατοι στη γραφική Ανω Χώρα της Ορ. Ναυπακτίας, το Crystal Mountain υπόσχεται σπιτική φιλοξενία και ασύγκριτη χαλάρωση!
     2634041555 Περισσότερα