Χρώματα, μυρωδιές, εικόνες

2418 Επισκέψεις στο άρθρο

Ανάμεσα στα χωριά Χρυσομηλιά και Περτούλι του νομού Τρικάλων, σε ένα κτήμα 20 στρεμμάτων, υπάρχει ένα ξενοδοχείο-όνειρο, το Μάγεμα. Η υπέροχη θέα στο ελατόδασος, τα αναρίθμητα περιποιημένα λουλούδια, η συντροφιά των πετρόχτιστων τζακιών, μαγεύουν τον επισκέπτη που "πολιορκείται" από έλατα και κέδρους.

 
 Η υπέροχη θέα στο ελατόδασος, τα αναρίθμητα περιποιημένα λουλούδια, η συντροφιά των πετρόχτιστων τζακιών, μαγεύουν τον επισκέπτη που "πολιορκείται" από έλατα και κέδρους. Το "Μάγεμα" είναι ένα καινούριο παραδοσιακό ξενοδοχείο, το οποίο αποπνέει πολυτέλεια. Είναι όμορφα διακοσμημένο σε αρχοντικό και μοντέρνο στυλ. Συνδυάζει τα ιδιαίτερα, γοητευτικά χαρακτηριστικά της περιοχής, όπως τα γήινα χρώματα και τα φυσικά υλικά (πέτρα και ξύλο). Διακρίνεται για τις προσεγμένες λεπτομέρειες των χώρων, το υψηλού επίπεδου design, τα ξεχωριστά δωμάτια και τις υψηλές υπηρεσίες.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από το κεντρικό κτίριο όπου βρίσκονται τα δωμάτια και ένα ανεξάρτητο κτίριο όπου βρίσκεται ο χώρος συνεστιάσεων, η παραδοσιακή ταβέρνα και το κατάστημα βιολογικών προϊόντων. Ο χώρος συνεστιάσεων έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 150 άτομα τους χειμερινούς μήνες ενώ τους καλοκαιρινούς μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 1500 άτομα.

Το συγκρότημα διαθέτει και υποδομές για ποικίλες δραστηριότητες όπως παιδότοπο, υπαίθριο θέατρο, σκάκι, χώρο τοξοβολίας, ποδήλατα, γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5, τραπέζι για πινγκ πονγκ και άλογα για ιππασία. Αξίζει να σημειωθεί ο πλούσιος σε φυτά βοτανικός κήπος του ξενοδοχείου που αξίζει να επισκεφθούν μικροί και μεγάλοι.

Τα δωμάτια είναι όλα επιπλωμένα προσεκτικά και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση Nova, σύνδεση στο ίντερνετ, κεντρική θέρμανση, τζάκι, στεγνωτήρα για τα μαλλιά και 24ωρο room service. Τα εκπληκτικά στρώματα και κρεβάτια, όπως και όλο τον υπόλοιπο εξοπλισμό και υλικά, υπογράφει η COCO-MAT.

Αυτό, ωστόσο, που πριν από όλα «μαγεύει» στο Μάγεμα είναι η θέση του, που του χαρίζει δικαιολογημένα την ονομασία «το μπαλκόνι του Κόζιακα». Καθώς αγναντεύουμε από τη μεγάλη βεράντα το πυκνοδασωμένο βουνό με τις ολόγυμνες κορυφές, τόσο ρεαλιστικά απέναντι μας, αισθανόμαστε να μας γνέφει φιλικά, να μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τις αθέατες λεπτομέρειες, τα μονοπάτια, τις ελατοσκέπαστες πλαγιές. Η υπέροχη θέα στο ελατόδασος, τα αναρίθμητα περιποιημένα λουλούδια, η συντροφιά των πετρόχτιστων τζακιών, μαγεύουν τον επισκέπτη που "πολιορκείται" από χρώματα, μυρωδιές και εικόνες, μέσα σε έλατα και κέδρους.