Χώρος ονείρων

2229 Επισκέψεις στο άρθρο

Ονειροπολήστε ελεύθερα δίπλα στο τζάκι με το βλέμμα σε μια υπέροχη λίμνη!

Στο «Pandion Boutique Hotel & Suites» στη Λίμνη Πλαστήρα θα απολαύσετε πολυτελή διαμονή. Ζεστασιά και περιποίηση συμπληρώνουν τις διακοπές σας με τον καλύτερο τρόπο. Θαυμάστε τους άψογα επιπλωμένους χώρους με όλες τς ανέσεις.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Νεοχώρι Καρδίτσας και όλοι οι χώροι του είναι επιπλωμένοι με υψηλή αισθητική, ποιότητα και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η ζεστασιά και η περιποίηση που θα απολαύσετε, θα συμπληρώσει τις διακοπές σας με τον καλύτερο τρόπο.

Το «Pandion Boutique Hotel & Suites» έχει συνδυάσει, το αρχοντικό με το παραδοσιακό στυλ. Είναι τριώροφο χτισμένο με πέτρα και ξύλο. Διαθέτει 12 δίκλινα δωμάτια, 4 διαμερίσματα και 2 σουίτες, όλα με τζάκι, μπαλκόνια ή βεράντες με θέα την λίμνη Πλαστήρα και τη γύρω περιοχή. Η πολυτέλεια και η κομψότητα κυριαρχούν στο χώρο και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι κομψά επιπλωμένα με στοιχεία που συνδυάζουν παραδοσιακές και μοντέρνες επιρροές. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, ηλεκτρικό βραστήρα και μίνι μπαρ. Τα μπάνια είναι εφοδιασμένα με μπουρνούζι και παντόφλες για το ντους.

Το «Pandion Boutique Hotel & Suites» περιλαμβάνει μπαρ, σαλόνι και αίθουσα πρωινού. Επιλέξτε που θέλετε να καθίσετε να πιείτε τον καφέ σας ή το ποτό σας και να απολαύσετε τη θέα ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεση σας. Κατόπιν αιτήματος, μπορείτε να απολαύσετε το παραδοσιακό πρωινό, που περιλαμβάνει σπιτικές πίτες και γλυκά, στο δωμάτιό σας.

Το κατάλυμα βρίσκεται πάνω από τη λίμνη Πλαστήρα, σε απόσταση 30 χλμ. από την πόλη της Καρδίτσας. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως κανό, ορεινή ποδηλασία και πεζοπορία. Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν παρέχει πληροφορίες για την περιοχή.