Χάθηκαν από το χιόνι τα Μετέωρα

Διαβάστηκε από 1799 αναγνώστες

Καθηλωτικές εικόνες από τα χιονισμένα Μετέωρα που έχουν κυριολεκτικά χαθεί μέσα στο χιόνι που σκεπάζει αυτές τις μέρες την περιοχή!

 
Στο συναρπαστικό video διάρκεια περίπου 4 λεπτών, βλέπουμε τόσο τους δρόμους στην περιοχή της Καλαμπάκας, όσο και τους θεόρατους βράχους των Μετεώρων να έχουν χαθεί κάτω από το χιόνι, δημιουργώντας μια συγκλονιστική εικόνα!

 

που να μεινετε - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

 • Σε ιερό τόπο

  Hotel Meteoritis. Στην Καλαμπάκα. Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Καταπληκτική θέα. Σε ιερό τόπο. Διακριτική πολυτέλεια. Σύγχρονες ανέσεις. Αρτιες υπηρεσίες. Ζεστό και φιλόξενο κλίμα.
   2432078401 Περισσότερα

τι να κανετε - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

 • Στέκι με μια επίσκεψη

  Ζυθορυχείο λέγεται η νέα πρόταση για διασκέδαση στην Καλαμπάκα! Εκτός από το μοναδικό περιβάλλον με κήπο και την θέα στα Μετέωρα, εδώ θα βρείτε τις καλύτερες μπύρες μέσα από τεράστια ποικιλία πάνω από 100 ετικετών σε μπουκάλι και 8 βαρελίσιες. Συνδυάστε τις με λαχταριστούς μεζέδες, φαγητό της ώρας και όχι μόνο!
   2432076743, 6940793613 Περισσότερα
 • Είναι σίγουρα Πέρασμα

  Εδώ και χρόνια η οικογενειακή ταβέρνα «Το Πέρασμα» στην Καλαμπάκα σας προσφέρει πάντα τα καλύτερα πιάτα και γευστικότατες σούπες  χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά και τα καλύτερα κρέατα.
   2432088375 Περισσότερα