Οι δύο άνδρες στο βίντεο κατάφεραν να οδηγήσουν το αυτοκίνητο μέχρι τα 325 χλμ./ώρα.

Chiron πιάνει άκοπα τα 325 χλμ/ώρα (+vid)

2.593 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2018)

Το ότι η Bugatti Chiron είναι ένα από πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο είναι γεγονός, και αυτό επιβεβαιώνεται ακόμα μία φορά μέσω ενός βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο.

Τις επιδόσεις μιας Bugatti Chiron είπαν να τεστάρουν δύο άνδρες, οι οποίοι όπως ήταν φυσικό βιντεοσκόπησαν την προσπάθεια τους μέσα στο hypercar και την μοιράστηκαν μέσω του Youtube, με όλους τους λάτρεις της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκίνητων.
 
Αν και η αυτοκινητοβιομηχανία ισχυρίζεται πως η Chiron έχει τελική ταχύτητα τα 420 χλμ./ώρα, οι δύο άνδρες στο βίντεο κατάφεραν να οδηγήσουν το αυτοκίνητο μέχρι τα 325 χλμ./ώρα σύμφωνα με όσα αναγράφει το κοντέρ, ωστόσο ο ρυθμός με τον οποίο αρχίζει να ανεβαίνει η βελόνα του ταχύμετρου θυμίζει πιο πολύ αυτή του στροφόμετρου, επιβεβαιώνοντας την ισχύ του μοντέλου.
 
Μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση τα 325 χλμ./ώρα να αποτελούν τη μέγιστη ταχύτητα που έπιασε το μοντέλο, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχουμε δει τη Chiron να φτάνει από στάση τα 400 χλμ./ώρα σε 41.96 δευτερόλεπτα.
Τέλος και πριν δείτε το βίντεο να αναφέρουμε πως η Bugatti θα παράγει μόλις 500 μονάδες της Chiron, εκ των οποίων 70 είχαν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες μέχρι το τέλος του 2017, ενώ στην αναμονή για κατασκευή βρίσκονται άλλες 300.
 
Δείτε το βίντεο

peugeot
test center