2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα carscoops.

Έρχεται νέο Mazda2 με «δάνειο» από το Toyota Yaris Hybrid

4.689 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2021)

Η Mazda εργάζεται πάνω στην κατασκευή του νέου 2 και όπως φαίνεται το ιαπωνικό μικρό θα δανειστεί το υβριδικό σύστημα κίνησης του Toyota Yaris Hybrid.

Εικόνες που αποκαλύπτουν ένα Toyota Yaris με καλυμμένα τα λογότυπα στις δύο πλευρές σε έναν ανοιχτό χώρο όπου υπάρχουν τριγύρω του πολλά μοντέλα της Mazda, έκαναν την εμφάνισή τους, κάνοντας αρκετούς να απορούν για το τι ακριβώς ισχύει στην προκειμένη περίπτωση.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Με το υβριδικό σύστημα κίνησης του Toyota Yaris Hybrid

Όπως όλα δείχνουν, το εικονιζόμενο μοντέλο δεν είναι στην πραγματικότητα ένα Yaris αλλά το επόμενο Mazda2 που αναμένεται για την Ευρώπη. Μάλιστα αν κανείς κοιτάξει πιο προσεκτικά τις ταινίες που υπάρχουν στο λογότυπο θα μπορέσει να διακρίνει πως από κάτω βρίσκεται στο λογότυπο της Mazda και όχι αυτό της Toyota. Μάλιστα κατά το παρελθόν είχαν υπάρξει πληροφορίες πως Mazda ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο για την Ευρώπη, βασισμένο στο Toyota Yaris Hybrid και όπως φαίνεται αυτό το μοντέλο θα είναι το Mazda2.
 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Mazda έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι επρόκειτο να χρησιμοποιήσει το Toyota Hybrid System ως «τη βέλτιστη λύση για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε περιοχής», ενώ έχει υπογραμμίσει πως το εν λόγω αυτοκίνητο θα προσφερθεί στην Ευρώπη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
 
Το υβριδικό σύστημα της Toyota αποτελείται από έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων, που συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυαστική ισχύ 116 ίππων και 120 Nm ροπής. Οι πληροφορίες που υπάρχουν θέλουν το νέο Mazda2 με το κινητήριο σύνολο του Toyota Yaris να παράγεται στο εργοστάσιο της Toyota στην πόλη Βαλενσιέν της Βόρειας Γαλλίας.
 

Ντεμπούτο το 2022

Το μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2022 και αρχικά θα προσφέρεται παράλληλα με το τρέχον Mazda2, χωρίς μέχρι τώρα να έχει επιβεβαιωθεί το όνομα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει.    

Εξελίσσεται το νέο Mazda2
- Θα δανειστεί το υβριδικό σύνολο του Toyota Yaris Hybrid.
- Ντεμπούτο το 2022
Τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι της Mazda για να πείσουν το κοινό να αγοράσει το δικό του μοντέλο και όχι το Yaris;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
SEAT