Ντεμπούτο για την ανανεωμένη Mercedes S-Class

5.838 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2024)
Ντεμπούτο για την ανανεωμένη Mercedes S-Class
5 Φωτογραφίες »

- Αμεσα ξεκινούν οι παραγγελίες
- Έχει πολλές νέες επιλογές σε χρώματα
- Με αναβαθμισμένο MBUX σύστημα και νέα συστήματα υποβοήθησης

Αμεσα ξεκινούν οι παραγγελίες

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στους δρόμους είναι αναμφισβήτητα η S-Class της Mercedes. Επειδή όμως το αυτοκίνητο είναι «κορυφή» σε κάθε τομέα, φαίνεται πως δυσκόλεψε την εταιρεία στο να φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στην ανανεωμένη έκδοση της S-Class που έκανε μόλις ντεμπούτο. Οι παραγγελίες της ανανεωμένης S-Class θα ξεκινήσουν άμεσα.

Έχει πολλές νέες επιλογές σε χρώματα

Η ανανεωμένη S-Class μπορεί να συνδυαστεί τώρα με δύο νέα μεταλλικά χρώματα, τα Verde Silver και Velvet Brown αλλά και με 12 ακόμη βαφές μέσω των επιλογών εξατομίκευσης Manufaktur που περιλαμβάνουν τις επιλογές Vintage Blue, Silicon Gray, Rubellite Red,Kalahari Gold, White Magno και Graphite Gray. Οι πελάτες που επιθυμούν κάτι που η Mercedes ή η Manufaktur δεν μπορούν να προσφέρουν μπορούν να συζητήσουν λύσεις εξατομίκευσης κατά παραγγελία για την S-Class τους. Εάν είναι δυνατόν, το εργαστήριο της Mercedes Manufaktur θα αναλάβει να δημιουργήσει μοναδικές λύσεις για το πολυτελές σεντάν τόσο όσον αφορά τα χρώματα όσο και το εσωτερικό.

Με αναβαθμισμένο MBUX σύστημα και νέα συστήματα υποβοήθησης

Μέσα στην καμπίνα λοιπόν, η Mercedes προσφέρει αναβαθμισμένο σύστημα MBUX με υπηρεσία RIDEVU, ενώ οι επιβάτες μπορούν επίσης να κάνουν streaming περιεχομένου βίντεο μέσω του YouTube. Η ανανεωμένη S-Class λαμβάνει επίσης το στάνταρ MBUX Entertainment Plus σύστημα, μια κεντρική οθόνη OLED και νέα μαξιλαράκια στα καθίσματα. Στον τομέα της ασφάλειας, η S-Class αποκτά μια νέα υπενθύμιση παρουσίας επιβατών αλλά και λειτουργία αυτόματης αλλαγής λωρίδας που υποστηρίζεται σε ορισμένους αυτοκινητόδρομους. Η Mercedes σημειώνει ότι όλες αυτές οι αλλαγές θα εφαρμοστούν και στη θωρακισμένη S680 Guard αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για το αν τις αλλαγές αυτές θα λάβει και η Maybach έκδοση.

ford
OPEL