Το εσωτερικό ακολουθεί εν μέρει τη διάρθρωση που γνωρίσαμε με το νέο Polo και την οποία προφανώς θα βλέπουμε σε ολοένα και περισσότερα VW πλέον.

Η μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών εδράζει στο κέντρο του ταμπλό.

Στη βάση του επιλογέα του κιβωτίου βρίσκεται το όργανο που επιλέγει το πρόγραμμα της τετρακίνησης και των βοηθημάτων.

Ο προαιρετικός ψηφιακός πίνακας οργάνων γίνει μια high-tech αισθητική νότα στο εσωτερικό.

Εσωτερικό: Ποιοτικό και ευρύχωρο

85.893 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Το εσωτερικό ακολουθει εν μέρει τη διάρθρωση που γνωρίσαμε με το νέο Polo και την οποία προφανώς θα βλέπουμε σε ολοένα και περισσότερα VW πλέον. Μια μεγάλη οθόνη 8 ιντσών βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλο ενώ ο πίνακας οργάνων ειναι ψηφιακος (προαιρετικά) δίνοντας ετσι μια high-tech νότα στην αισθητική ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί και τη λειτουργικότητα με την καλύτερη δυνατή μεταφορά της πληροφορίας. Στη βάση του επιλογέα του κιβωτίου βρίσκεται το όργανο που επιλέγει το πρόγραμμα της τετρακίνησης και των βοηθημάτων. Γενικά η εξοικείωση με τα χειριστήρια και τις λειτουργίες τους είναι άμεση όπως μας συνηθίζει η VW. Αυτό που έρχεται λίγο ως έκπληξη είναι το σκληρό πλαστικό σε όλο το ταμπλό. Η ποιότητα κατασκευής είναι βέβαια αυτή που περιμένει κανείς και, ακόμα και σε κακό δρόμο, η δομή δεν έδειξε να εμφανίζει τριγμούς ή άλλους θορύβους. Θα θέλαμε ωστόσο κάτι πιο ευχαριστο στην αφή σε αυτόν τον τομέα.

Οι χώροι για μικροαντικείμενα θα ικανοποιήσουν ενώ την ευεξία στο εσωτερικό θα φροντίζουν όχι μόνο η μεγάλη δέσμη ηλεκτρονικών βοηθημάτων αλλά και η καλή συνδεσιμότητα με κινητες συσκευές, η ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου κλπ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MORIAKOS CORAL GAS
ΜΟΤΟ