Nέο κατάστημα Carglass στην Αλεξανδρούπολη

Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2013

Στις 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου εταιρικού καταστήματος της Carglass στην Αλεξανδρούπολη, με τη συμμετοχή στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς της πόλης.

 

Οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του καταστήματος και ενημερώθηκαν σχετικά με τις εξελίξεις στην αγορά των κρυστάλλων, καθώς και για τη μέγιστη σημασία της σωστής τοποθέτησης ή επισκευής των κρυστάλλων στην παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου, για τα πλεονεκτήματα της επισκευής παρμπρίζ, καθώς και για τις λοιπές υπηρεσίες που προσφέρει η Carglass στους πελάτες της. Είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά επίδειξη επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων από τους έμπειρους τεχνίτες της Carglass.

Το νέο κατάστημα της εταιρείας βρίσκεται στο 2ο χλμ. Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, (τηλ. επικοινωνίας καταστήματος: 2551-302510), πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Έχει δυνατότητα εξυπηρέτησης έως και 4 αυτοκινήτων ταυτόχρονα καθώς επίσης και εξυπηρέτησης πούλμαν και φορτηγών. Το κατάστημα της Αλεξανδρούπολης αποτελεί το 20ο προς το παρόν εταιρικό κατάστημα της εταιρίας.

Όπως και στα υπόλοιπα εταιρικά καταστήματα, έτσι και στο κατάστημα της Αλεξανδρούπολης, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν όλο το εύρος των παροχών της εταιρείας, όπως:

ΔΩΡΕΑΝ εξυπηρέτηση μέσω κινητών μονάδων στο χώρο επιλογής τους

ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία αντικατάστασης πλαϊνών κρυστάλλων με Plexi glass για έκτακτα περιστατικά

Πιστοποιημένη επισκευή εμπρόσθιων κρυστάλλων

Πιστοποίηση εργασιών (ISO 9001) με Εγγύηση εφ όρου ζωής

24ωρη Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, 7 ημέρες την εβδομάδα (213 011 0000)

Ραντεβού online στο www.carglass.gr, είτε μέσω smartphone και εφαρμογής iPhone και Android


Θυμίζουμε ότι από 1η Ιουλίου, με κάθε επίσκεψη σε κάποιο από τα καταστήματα της Carglass, οι πελάτες παίρνουν δώρο μια ηλιοπροστασία. 

 

Τελευταία νέα