Η ΑΤΕ Ασφαλιστική προωθεί ένα νέο πρόγραμμα, τη «2πλή Εξασφάλιση» με το οποίο οι ενδιαφερόμενοι ασφαλίζουν μαζί τα οχήματα και την κατοικία τους, με χαμηλό κόστος.

ΑΤΕ Ασφαλιστική: «Διπλή Εξασφάλιση»

Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/7/2013

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική προωθεί μια νέα διαφημιστική καμπάνια, τη «2πλή Εξασφάλιση» με την οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ασφαλίσουν μαζί τα οχήματα και την κατοικία τους, με χαμηλό κόστος.

 
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική διαφημίζει σε όλα τα Μ.Μ.Ε, ηλεκτρονικού κι έντυπου τύπου, το νέο πακέτο προσφοράς για την ασφάλιση σπιτιού και αυτοκίνητου. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα με τίτλο «2πλή Εξασφάλιση», με κύριο σύνθημα «σπίτι και αυτοκίνητο έχουν πολλά κοινά, τώρα έχουν και κοινή ασφάλιση» προτείνει στους υποψήφιους πελάτες μια πρωτοποριακή λύση στην ασφάλιση του αυτοκινήτου και της κατοικίας , ασφαλίζοντας αυτοκίνητο και κατοικία μαζί.

Έτσι λοιπόν, ο πελάτης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής απολαμβάνει σημαντικά προνόμια και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής μπορεί να ενημερωθεί για τα ασφάλιστρα και τις καλύψεις του αυτοκινήτου και τις κατοικίας του και να κλείσει ραντεβού με τον ασφαλιστικό σύμβουλο της εταιρείας για την πλήρη παρουσίαση του προγράμματος

 

Τελευταία νέα