smart ForTwo coupe

87.610 Επισκέψεις στο άρθρο
smart ForTwo coupe
4 Φωτογραφίες »

Τι είναι;
O πρώτος διδάξας των αυτοκινήτων πόλης με περιορισμένες διαστάσεις, στην τρίτη του γενιά, αποτελεί το μοναδικό premium μίνι με κόστος κάτω από 10.000 ευρώ. Το smart fortwo στην βασική τόσο σε εξοπλισμό όσο και κινητήρα έκδοσή τους είναι ένα διθέσιο εργαλείο πόλης.
 
Η γκάμα του
Το smart fortwo είναι διαθέσιμο με κινητήρες 61,71, και 90 ίππων με τους δύο πρώτους να είναι 1,0 λτ. ατμοσφαιρικοί και ο ισχυρότερος 0,9 λτ. turbo. Οι εκδόσεις εξοπλισμού του είναι 4, ωστόσο κάτω από τις 10.000 συναντάμε μόνον την βασική με τον «μικρότερο» κινητήρα και αυτή για 10 ευρώ (9.990 ευρώ).
 
Τι προσφέρει;
O εξοπλισμός της βασικής έκδοσης του smart fortwo είναι λιτός περιλαμβάνοντας ωστόσο 7 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, αιρ κοντίσιον και ηχοσύστημα με MP3 Βluetooth και θύρα USB.
 
Πως πάει;
Ο κινητήρας του 1,0 λίτρου που κινεί το fortwo στη βασική έκδοση που εξετάζουμε, αποδίδει 61 ίππους και προορίζεται εξ ορισμού για αστικές μετακινήσεις με τις επιδόσεις του να είναι οριακά επαρκείς (0-100 χλμ./ώρα σε 15,6 δλ. και τελική 151 χλμ./ώρα.). Στο δρόμο το fortwo είναι ευχάριστο και πολύ ικανό σε αστικές συνθήκες με το μικρό του μήκος και τον εξαιρετικό κύκλο στροφής του (6,95μ.) να το καθιστούν παιχνιδάκι. 

Πως είναι μέσα;
Το fortwo είναι όμορφο σχεδιαστικά στο εσωτερικό του, ενώ ακόμα και στην βασική έκδοση κρίνεται ιδιαίτερα ευχάριστο με νεανικό χαρακτήρα. Η ποιότητα είναι πολύ καλή όσον αφορά στην επιλογή των πλαστικών και τον συνδυασμό τους με τις υφασμάτινες επενδύσεις, ενώ σε καλά επίπεδα βρίσκεται η συναρμολόγηση και το φινίρισμα. Οι χώροι είναι πολύ καλοί για τους αποκλειστικά 2 επιβάτες του, με τον χώρο αποσκευών να έχει όγκο 260 λίτρων. 

Τι παίρνεις; Αστικό προφίλ, ξεχωριστό χαρακτήρα, premium αέρα 

Σελίδα 110+1 μοντέλα με 10.000 ευρώ
Σελίδα 2Citroen C1
Σελίδα 3Dacia Sandero
Σελίδα 4Fiat Panda
Σελίδα 5Hyundai i10
Σελίδα 6Kia Picanto
Σελίδα 7SEAT Mii
Σελίδα 8Skoda Citigo
Σελίδα 9Suzuki Celerio
Σελίδα 10Toyota Aygo
Σελίδα 11smart ForTwo coupe
Σελίδα 12Volkswagen up!
ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL