Διαβάστε σήμερα – Η νέα BMW Σειρά 3 αποκαλύπτεται
Διαβάστηκε από 7102 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2011
Σήμερα παρουσιάζεται η νέα BMW Σειρά 3 στο Μόναχο και το auto Τρίτη είναι εκεί για να σας μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο όλα τα στοιχεία για το νέο μοντέλο.
Όλοι οι φανατικοί της πισωκίνησης και του τρόπου με την οποία αυτή γίνεται οδηγική εμπειρία από τη BMW θαυμάστε τις πιο ολοκληρωμένες εικόνες της νέας BMW Σειράς 3. Είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένες και προέρχονται από τους κατασκόπους μας στο εξωτερικό, προλογίζοντας τις επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου που θα δώσει σήμερα στη δημοσιότητα η BMW.
Με το γαλάζιο χρώμα της θυμίζει ακόμα περισσότερο τη μεγάλη αδελφή της ΒMW 5 και ειδικά την κορυφαία M5 που οδηγούμε στο τεύχος! Πράγματι στο πίσω μέρος τα οριζόντια φώτα «μεγαλοδείχνουν» ενώ εμπρός τα φώτα που πλαισιώνουν τη μεγάλη χαρακτηριστική μάσκα κάτω από τον έλικα, δείχνουν να είναι σχεδιασμένα όπως πρέπει. Λιτά, αλλά άκρως δυναμικά.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα BMW Σειρά 3 θα κινείται αμιγώς με turbo κινητήρες 4 κυλίνδρων, και έναν 6κύλινδρο. Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα στο μεσαίο premium μοντέλο θα ξεκινάει από την 316i των 136 ίππων, θα συνεχίζει με την 320i των 184 ίππων, ενώ η κορυφαία 4κύλινδρη θα είναι η 328i με 242 ίππους. Ωστόσο την γκάμα θα κορυφώνει η 6κύλινδρη σε σειρά 3λιτρη twinturbo έκδοση (335i) με ιπποδύναμη 306 ίππων.
Όσον αφορά στους κινητήρες diesel η γκάμα θα περιλαμβάνει τα 2λιτρα υπερτροφοδοτούμενα σύνολα της 316d (με 115 ίππους) και της 325d. Παράλληλα, στο άμεσο μέλλον θα κυκλοφορήσει και η Active Hybrid 3, με 3λιτρο κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρικό μοτέρ που θα παράγει μια συνολική ισχύ της τάξης των 340 ίππων.
Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο μοντέλο θα είναι ελαφρύτερο αλλά και μακρύτερο από το υπάρχον κατά 5,1 εκατοστά, προάγοντας το διαθέσιμο χώρο στο εσωτερικό. Άλλωστε, όπως και η σημερινή 3άρα, η μελλοντική BMW 3 θα διατίθεται και σε έκδοση Touring, με χρηστική 5η πόρτα και μεγαλύτερο, της μπερλίνας, χώρο αποσκευών.
Διαβάστε πρώτοι το απόγευμα λίγο μετά τις 17.00 όλες τις λεπτομέρειες και τις πρώτες δικές μας εντυπώσεις από τη νέα Σειρά 3, εδώ στο www.autotriti.gr.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: BMW ΣΕΙΡΑ 3,

περισσότερα νέα & άρθρα »
BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ντεμπούτο για τις ανανεωμένες BMW Σειρά 4 Gran Coupe & BMW i4

Premium οικογενειακό SUV, στα ίδια χρήματα: Alfa Romeo Tonale ή BMW X1;

Προσπάθησε να διαφύγει της αστυνομίας και κατέληξε στη θάλασσα με μια BMW X3

Υβριδικό Toyota ή diesel BMW, αν θέλεις 2λιτρο SUV;

Έκαναν κόντρες με 292 χλμ./ώρα και τους έπιασαν από το instagram

Δοκιμή μεταχειρισμένου: BMW X5 diesel 2013-2018

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Mazda EZ-6: Ηλεκτρικό και Plug-in με έως 1.000 χλμ. αυτονομία

Με νέο V8 μοτέρ ισχύος 1.000+ PS ο διάδοχος της McLaren P1

Βγήκε... βόλτα για δοκιμές στις ΗΠΑ το Kia Tasman

Ακόμη πιο ισχυρή η Hispano Suiza Carmen Sagrera