Χώροι
Διαβάστηκε από 34432 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/7/2012
Το Ford Fiesta προσφέρει ικανοποιητικούς χώρους στο εσωτερικό του, εκεί όμως που διαπρέπει είναι στο διαμέρισμα αποσκευών. Με χωρητικότητα 295 λίτρα και απόλυτα εκμεταλλεύσιμο σχήμα, θα «βάλει πλάτη» σε όποια αυξημένη μεταφορική απαίτηση του ιδιοκτήτη του. Αν μάλιστα αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα, ο διαθέσιμος χώρος ανέρχεται στα 980 λίτρα.

Το Dacia Sandero, με τη σειρά του, όντας ένα από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας και με το μακρύτερο μεταξόνιο (2.588 χλστ.) διαθέτει ένα πραγματικά ευρύχωρο σαλόνι. Χαρακτηριστικό είναι το αυξημένο πλάτος του εσωτερικού του, ενώ σε ο,τι αφορά το διαμέρισμα αποσκευών, με χωρητικότητα 320 λίτρων, θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω. Αν τώρα αυτά δεν είναι αρκετά, με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων η τιμή αυτή εκτοξεύεται στα 1.200 λίτρα, εντυπωσιακή για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Υπό κανονικές συνθήκες, πάντως, με 337 λίτρα πορτ μπαγκάζ, νικητής ανακηρύσσεται το Jazz. Αναδιπλώνοντας τα πίσω καθίσματα, αποκαλύπτεται ένας επίπεδος χώρος φόρτωσης, 845 λίτρων. Επιπλέον, οι βάσεις του πίσω καθίσματος μπορούν να ανασηκωθούν κατά 90 μοίρες, πράγμα που επιτρέπει τη μεταφορά ενός ψηλού αντικειμένου σε όρθια θέση. Στην καμπίνα του νέου μικρού Honda θα φιλοξενηθούν με άνεση τέσσερα ενήλικα άτομα, ενώ ένας ακόμα στο πίσω κάθισμα θα βολέψει τα πόδια του χάρη στο χαμηλό κεντρικό τούνελ. Παράλληλα, το βαθύ ταμπλό με το μεγάλο παρμπρίζ και τα εξίσου μεγάλα πλευρικά παράθυρα αυξάνουν το αίσθημα της ευρυχωρίας. Επιπλέον, ένα ακόμα στοιχείο που εκτιμάται, είναι το μεγάλο άνοιγμα των θυρών, το οποίο εξασφαλίζει άνετη είσοδο και έξοδο των επιβατών από το αυτοκίνητο.
» ΕΙΣΑΓΩΓΗ
» Εσωτερικό
» Χώροι
» Κινητήρες
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: DACIA SANDERO STREETWAY, FORD FIESTA, HONDA JAZZ,

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tι νέο φέρνει το ανανεωμένο Audi A3;

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Skoda Fabia VS Toyota Yaris

Γιατί δεν πουλάει το Mitsubishi Space Star;

Ευρύχωρα μικρά SUV στα 110 άλογα: MG ZS ή Skoda Kamiq

MG ZS Vs Skoda Kamiq: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;

Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Mg Zs και Skoda Kamiq

Mg Zs Vs Skoda Kamiq: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

Τεχνικά χαρακτηριστικά για Mg Zs Vs Skoda Kamiq

Toyota Hybrid: 27 χρόνια πρωτοπόρος στα υβριδικά

Renault Clio, Mitsubishi Colt & Honda Jazz: Τα πιο ακριβά μικρά hybrid