Ακυρώθηκε το Ιστορικό ράλι Ακρόπολις

Ακυρώθηκε το Ιστορικό ράλι Ακρόπολις

(12/5/2010)

Την ακύρωση του 9ου Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις ανακοίνωσε η ΕΛΠΑ και η Οργανωτική Επιτροπή του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση λόγοι της ακύρωσης είναι η δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και η αδυναμία να βρεθούν σημαντικοί οικονομικοί υποστηρικτές για να συνδράμουν.

&&&& Η ΕΛΠΑ τονίζει στην ανακοίνωσή της: «Είναι φυσικό οι διαμορφωμένες συνθήκες, τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε και Ελληνικό επίπεδο, να επιβάλουν την αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων της ΕΛΠΑ. Δηλώνουμε ωστόσο, ότι oι διοργανώσεις του «Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις 2011» και του «Ράλι Ακρόπολις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2011» είναι ήδη εξασφαλισμένες, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις και αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων και στελεχών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου – FIA»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



«Η ΕΛΠΑ ευχαριστεί θερμά όλους που στάθηκαν στο πλευρό της Οργάνωσης, προσπαθώντας το καλύτερο για την άριστη διοργάνωση του Αγώνα.
Σε όλους αυτούς δίνουμε ραντεβού για το 2011, και την υπόσχεση ότι τα Διεθνή Ελληνικά Ράλι θα είναι όπως πάντα, διοργανώσεις αντάξιες της ιστορίας μας.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιστορικό ράλι Ακρόπολις είχε προγραμματιστεί για τις 11-13 Ιουνίου.
Mercedes
test center