Η Lamborghini Cabrera (2013) θα είναι ο αντικαταστάτης της Gallardo (ανεπίσημη φωτογραφία)
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lamborghini Cabrera (2013) θα είναι ο αντικαταστάτης της Gallardo (ανεπίσημη φωτογραφία)

«Βροχή» από νέες Lamborghini!

(31/3/2011)

Οι πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα που προγραμματίζει να μας παρουσιάσει η Lamborghini μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, διέρρευσαν. Όπως όλα δείχνουν, η Estoque αναμένεται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, όπως και ο αντικαταστάτης της Gallardo που θα ονομάζεται Cabrera.

Έτσι μέσα στο 2012 θα δούμε την ανοικτή έκδοση της Aventador (Spyder), καθώς και την έκδοση (περιορισμένης πάντα) παραγωγής του εξωπραγματικού μοντέλου Sesto Elemento. To 2013 αναμένεται ο αντικαταστάτης της Gallardo που θα φέρει το όνομα Cabrera, ενώ την επόμενη χρονιά θα παρουσιαστεί η ανοικτή του έκδοση (Roadster), καθώς και το σεντάν με το όνομα Estoque. Η Cabrera θα έχει τετρακίνηση, θα κάνει εκτεταμένη χρήση αλουμινίου καθώς και ελαφρών μετάλλων που θα της εξασφαλίζουν χαμηλό βάρος, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία νέα θα κάνει χρήση V10 κινητήρα που με υπερτροφοδότηση θα αποδίδει περισσότερους από 600 ίππους.

H ανοικτή εκδοχή της Estoque θα παρουσιαστεί ως concept το 2015, και θα βγει στην παραγωγή το 2016 (ανεπίσημη φωτογραφία)

H ανοικτή εκδοχή της Estoque θα παρουσιαστεί ως concept το 2015, και θα βγει στην παραγωγή το 2016 (ανεπίσημη φωτογραφία)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το 2015 η Lamborghini θα μας παρουσιάσει μια ανοικτή έκδοση της Estoque αλλά σε μορφή Concept, και αν όλα πάνε καλά, την επόμενη χρονιά θα τη δούμε στο δρόμο. Επίσης το 2015, θα παρουσιαστεί η έκδοση Super Veloce της Aventador, καθώς και μια μικρή ανανέωση στο 12κύλινδρο μοντέλο. Το 2017, θα ακολουθήσει η υπερ-ελαφριά έκδοση της Cabrera με τον κωδικό Superleggera, ενώ για την επόμενη χρονιά η Lamborghini έχει προγραμματίσει την ανανέωση της. Αντίστοιχα το μοντέλο Estoque αναμένεται να ανανεωθεί το 2020, ενώ για το 2021 η Lamborghini έχει προγραμματίσει την παρουσίαση της LP700-4 Jota, την Coupe εκδοχή της Estoque, αλλά και τον αντικαταστάτη της Aventador!

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναφέρουμε ότι το 10ετές πλάνο της ιταλικής φίρμας που έχει διαρρεύσει προέρχεται από έγκυρες πηγές του αμερικάνικου ειδικού τύπου, και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τη Lamborghini.
Toyota
moto