Η Michelin εμπλουτίζει την ιστοσελίδα της www.michelin.gr με μία ενότητα επισκόπησης ανά ελαστικό, προκειμένου να διευκολύνει την διαδικασία αγοράς τους.

Ψάχνετε για το κατάλληλο ελαστικό; Ποιος θα μπορούσε να απαντήσει στις απορίες σας καλύτερα, από την κοινότητα χρηστών ελαστικών Michelin;

H Michelin προσκαλεί τους καταναλωτές να αξιολογήσουν τα ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα σύμφωνα με ορισμένα κριτήρια.

Αξιολογήσεις καταναλωτών για τα ελαστικά της Michelin

3.008 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/9/2014

Η Michelin διευκολύνει την απόφαση αγοράς ελαστικών εμπλουτίζοντας το site της (www.michelin.gr) με τη γνώμη των καταναλωτών, όπου όλοι μπορούν να αξιολογούν τα ελαστικά της εταιρείας.

 
Ψάχνετε για το κατάλληλο ελαστικό; Ποιος θα μπορούσε να απαντήσει στις απορίες σας καλύτερα, από την κοινότητα χρηστών ελαστικών Michelin;

Η Michelin λοιπόν εμπλουτίζει την ιστοσελίδα της www.michelin.gr με μία ενότητα επισκόπησης ανά ελαστικό, προκειμένου να διευκολύνει την διαδικασία αγοράς τους.

Για κάθε ελαστικό MICHELIN για επιβατικά οχήματα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν:

• Μία συνολική βαθμολογία
• Μια αξιολόγηση των διαφορετικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων
• Σχόλια καταναλωτών που έχουν χρησιμοποιήσει το ελαστικό αυτό.

Έτσι, από εδώ και στο εξής οι καταναλωτές έχουν τον προσωπικό οδηγό αγοράς ελαστικών που θα κάνει την επιλογή ελαστικών όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Προκειμένου να επιτύχει σε αυτό, η Michelin προσκαλεί τους καταναλωτές να αξιολογήσουν τα ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια: πρόσφυση στο στεγνό και φρενάρισμα, πρόσφυση στο βρεγμένο και φρενάρισμα, διάρκεια ζωής, οικονομία καυσίμου, άνεση και επίπεδα θορύβου, αλλά και να γράψουν τις εμπειρίες τους με τα ελαστικά MICHELIN.

«H ενότητα με τις αξιολογήσεις και τα σχόλια για τα ελαστικά, αντικατοπτρίζουν την αξία που έχει για μας η γνώμη των καταναλωτών, και ευθυγραμμίζεται με την φιλοσοφία μας ότι πουλάμε επιδόσεις και όχι λάστιχα» εξηγεί ο Remi Paupert, Περιφερειακός Διευθυντής Marketing για τη Michelin Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης.