Μοναστηρίου 176 - 546 28 - Θεσσαλονίκη, Τηλ. κέντρο: 2310 540 597 - Fax: 2310 532 779, www.simeonidou.gr, [email protected]

Περιποίηση με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας της εταιρεία Συμεωνίδου

18.941 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/8/2016

Η εταιρεία Συμεωνίδου και ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1974 στον χώρο του αυτοκινήτου και της οικοδομής, με αντικείμενο το χρώμα, έχοντας στο ενεργητικό της 42 χρόνια ανοδικής πορείας. Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με έμπειρο προσωπικό, τεχνογνωσία, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, συνέπεια, επαγγελματισμό και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καθιερώθηκε στην κορυφή σαν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά καταστήματα στον κλάδο, ενώ συνεργάζεται με τις πιο γνωστές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και επώνυμες εταιρείες του κλάδου του αυτοκινήτου.
- Πλήρη γκάμα Οικοδομικών Χρωμάτων ΒΙΒΕΧΡΩΜ.
- Βερνίκια πέτρας και Ξύλου.
- Σπρέυ όλων των αποχρώσεων Αυτ/των.
Προϊόντα Αυτοκινήτων, Βιομηχανίας, Επιγραφοποιών, Ναυτιλιακά (βαφή και συντήρηση σκαφών), Αγροτικό εξοπλισμό, Μεταλλικές Κατασκευές.
Ξεχωρίζει το σύστημα SELEMIX
Η εταιρεία Συμεωνίδου είναι αντιπρόσωπος και του συστήματος SELEMIX, το οποίο διαθέτει την πιστοποίηση ISO 12944-6, δίνοντάς σας την δυνατότητα να πετύχετε την απόλυτη αντισκωριακή προστασία για οποιαδήποτε χώρο, οποιαδήποτε επιφάνεια εύκολα με αξιοπιστία, ανθεκτικότητα ,ταχύτητα, κόστος και εμφάνιση χωρίς την χρήση ασταρίου. Είναι κατάλληλο για όλες τις ανάγκες της βαφής στην βαριά, αλλά και την ελαφριά βιομηχανία. Αγροτικό Εξοπλισμό, Έπιπλα, Επιγραφές, Ανεμογεννήτριες, Μεταλλικές Κατασκευές, Ναυτιλιακά (βαφή και συντήρηση σκαφών), Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

Επίσημοι αντιπρόσωποι των εταιρειών:
- NEXA AUTOCOLOR: Δύναμη στο χρώμα Αυτοκινήτου
- VALUE-PRΟ: Βοηθητικά Προιόντα στην Επισκευαστική Βαφή
- SATA-DEVILBISS: Πιστόλια Βαφής Αυτοκινήτων.
- SIKAFLEX: Αρμόκολλες-Παπριζόκολλες
- RUPES: Επαγγελματικά Εργαλεία.