Δοκιμή μεταχειρισμένου: Mercedes GLK
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή μεταχειρισμένου: Mercedes GLK

7.578 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2023)

Ποιοτική η Mercedes GLK και με μεγάλη ευρυχωρία.
Οι ζημιές στη Mercedes GLK είναι λίγες.
Δεν υπάρχουν εκτεταμένες φθορές στα 200.000 χιλιόμετρα.
Οι μεταχειρισμένες Mercedes GLK έχουν μέσο όρο τιμής τα 19.000 ευρώ.

Ποιοτική η Mercedes GLK και με μεγάλη ευρυχωρία

Η Mercedes GLK κυκλοφόρησε από το 2008 μέχρι το 2015 και διακατέχεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής, με τα υλικά στην καμπίνα να είναι μαλακά στην αφή και να έχουν προσεγμένο φινίρισμα. Η ευρυχωρία είναι μεγάλη για 4 ενήλικες επιβάτες, ενώ θα φιλοξενηθεί και πέμπτος χωρίς μεγάλες παραχωρήσεις.

Οι ζημιές στη Mercedes GLK είναι λίγες

Η Mercedes GLK που έχουμε στη διάθεσή μας έχει διανύσει 200.000 χιλιόμετρα μέσα σε 10 χρόνια, με τον κινητήρα της να είναι 3λιτρος diesel με 231 ίππους. Τα μηχανικά σύνολα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι αξιόπιστα, με τις ζημιές να είναι μικρές. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να παρατηρηθεί διαρροή από το ψυγείο λαδιού ή πρόβλημα στη βαλβίδα EGR.

Δεν υπάρχουν εκτεταμένες φθορές στα 200.000 χιλιόμετρα

Τόσο τα μηχανικά μέρη όσο και οι επενδύσεις στο εσωτερικό διατηρούνται σε καλή κατάσταση, χωρίς να έχουν πρόωρες φθορές, με μόνες εξαιρέσεις τους συνδέσμους στον πίσω άξονα που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους και την ταπετσαρία του καθίσματος του οδηγού, που έχει αμυχές στο πλευρικό μέρος της.

Οι μεταχειρισμένες Mercedes GLK έχουν μέσο όρο τιμής τα 19.000 ευρώ

Ο μέσος όρος τιμών που πωλούνται οι μεταχειρισμένες Mercedes GLK στην Ελλάδα είναι τα 19.000 ευρώ. Οι πιο προσιτές κοστίζουν 12.000 ευρώ ενώ αναλόγως της έκδοσης κινητήρα, του εξοπλισμού και της συνολικής κατάστασης υπάρχουν μοντέλα που αγγίζουν τα 30.000 ευρώ.

Στις επόμενες σελίδες θα διαβάσετε αναλυτικά τη δοκιμή της μεταχειρισμένης Mercedes GLK. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο μοντέλο, κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε όλες τις δοκιμές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του AutoTriti.

Σελίδα 2Ποιοτική η Mercedes GLK και με μεγάλη ευρυχωρία
Σελίδα 3Οι ζημιές στη Mercedes GLK είναι λίγες
Σελίδα 4Δεν υπάρχουν εκτεταμένες φθορές στα 200.000 χιλιόμετρα
Σελίδα 5Οι μεταχειρισμένες Mercedes GLK έχουν μέσο όρο τιμής τα 19.000 ευρώ
ford
NISSAN