Εφαρμογή εύρεσης μπουλονιού

3.105 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/11/2015

Για να προσδιοριστούν τα κατάλληλα μπουλόνια γρήγορα και εύκολα για τους αποστάτες Eibach Pro-Spacer μία επιπλέον επιλογή αναζήτησης είναι τώρα διαθέσιμη στο www.eibach.gr.

 
Οι αποστάτες τροχών Eibach Pro-Spacer είναι διαθέσιμοι για περισσότερες από 500 εφαρμογές, με αποτέλεσμα 160.000 πιθανούς συνδυασμούς από περίπου 300 είδη μπουλονιών. Χάρη στον διαμορφωτή, η αναζήτηση διαρκεί μόνο μερικά κλικ.

Για μεγαλύτερη ευκολία του χρήστη, τα μπουλόνια μπορούν να αναζητηθούν είτε μέσω του μοντέλου του αυτοκινήτου ή απευθείας με την εισαγωγή του κωδικού ανταλλακτικού. Το πλεονέκτημα είναι ότι εμφανίζεται όχι μόνο ο σωστός τύπος μπουλονιού και ο κωδικός ανταλλακτικού, αλλά και ο συνολικός αριθμός μπουλονιών που θα χρειαστείτε και οποιαδήποτε παραλλαγή σε χρώμα για τους μαύρους ανοδιωμένους αποστάτες Pro-Spacer. Ο διαμορφωτής θα σας βοηθήσει επίσης σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε aftermarket ζάντες αντί των αρχικών.

Την online αναζήτηση της Eibach μπορείτε να τη βρείτε μέσω της ιστοσελίδας www.eibach.gr και κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο " ONLINE CATALOGUE" και στη συνέχεια ‘’Bolts’’

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από σταθερό τηλέφωνο χωρίς χρέωση στο: 800 11 90 500.