H McLaren F1, η οποία άφησε τη δική της σφραγίδα στους αγώνες.

H McLaren F1, η οποία άφησε τη δική της σφραγίδα στους αγώνες.

Επίσημα μαζί McLaren & Bmw

2.451 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2017)

Η McLaren συμφώνησε με αρκετούς φορείς της Μ.Βρετανίας, αλλά και με τη BMW, προκειμένου να αναπτύξουν τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, βελτιώνοντάς τους προς το καλύτερο.

Οι ηλεκτρικοί κινητήρες αντιπροσωπεύουν σίγουρα το μέλλον των αυτοκινήτων, αλλά δε μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Ωστόσο η συνεχής ανάπτυξη αυτών των κινητήρων οδεύει προς το καλύτερο και χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η McLaren.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Bρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, ηγείται μιας κοινοπραξίας για τη βελτίωση της παραγωγής και της αποδοτικότητας του κινητήρα εσωτερικής καύσης, με την υποστήριξη της  Advanced Propulsion, η οποία βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με το Βρετανικό κράτος.

Κύριος συνεργάτης στο εγχείρημα αυτό είναι η BMW, καθώς εργάζονται με τη McLaren στην ίδια γραμμή. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, λόγω του ότι οι δυο μάρκες είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, όταν και παρουσίασαν τη θρυλική McLaren F1, με τον υψηλόστροφο, V12, χωρητικότητας 6.1-λίτρων κινητήρα που απέδιδε 612 άλογα, να γράφει ιστορία στους αγώνες. 

Πρόσφατα, η βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία πρωτοπόρησε με ένα νέο σύστημα ψεκασμού νερού, για την ψύξη του θαλάμου καύσης του κινητήρα, το οποίο εφαρμόζεται στην M4 GTS.
Τέλος, ο επικεφαλής της McLaren Mike Flewitt, υποστήριξε μέσω των δηλώσεών του, πως το όφελος από την συνεργασία, θα είναι η ανάπτυξη ενός προγράμματος, το οποίο θα επιταχύνει την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN