Πιο διακριτικά εμφανίζονται τα Airbumps στο ανανεωμένο Citroen C4 Cactus.

Η πρώτη εικόνα του ανανεωμένου C4 Cactus διέρρευσε μέσα από τον διαμορφωτή του επίσημου γαλλικού site.

Φρεσκάρεται το Citroen C4 Cactus

6.189 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2017)

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Citroen διέρρευσε το ανανεωμένο C4 Cactus. Πως σας φαίνεται με πιο διακριτικά Airbumps; Δείτε όλες τις αισθητικές αλλαγές του γαλλικού Crossover.

Το Citroen C4 Cactus ξεχώρισε από το ντεμπούτο του λόγω της τολμηρής σχεδίασης, με προεξάρχον στοιχείο τα πλαϊνά Airbumps, αλλά και τα διπλά φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος. Έτσι, σε μικρό χρονικό διάστημα εμφανίστηκαν πιστοί ακόλουθοι, αλλά και... ορκισμένοι «εχθροί». Το σίγουρο είναι πως το μοντέλο αποτέλεσε μήλον της έριδος σε συζητήσεις στα αυτοκινητικά σαλόνια τα τελευταία χρόνια.
 

Σήμερα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη εικόνα του ανανεωμένου C4 Cactus, μέσα από τον διαμορφωτή του γαλλικού site (configurator που λέμε και στα ελληνικά), που έχει πλέον αποχωριστεί τα Airbumps στο κέντρο των θυρών, ενσωματώνοντάς τα χαμηλότερα πάνω από το πλαϊνό μαρσπιέ. Πέραν αυτού, ανασχεδιασμένοι είναι οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενώ αλλαγμένα φαίνονται και τα οπίσθια φωτιστικά σώματα όντας πιο λεπτά σε σχέση με τον προκάτοχό του. Επιπλέον, το γαλλικό Crossover φαίνεται πως αποχαιρετά τις μπάρες στην οροφή.

Κοιτώντας τέλος, το ανανεωμένο C4 Cactus από το πλάι είναι εύκολο να αποφανθεί κάποιος ότι θυμίζει εν πολλοίς τον μεγαλύτερο αδελφό, C4 Picasso, έχοντας λάβει σχεδιαστικές επιρροές και από τα νέα SUV της γαλλικής φίρμας: C3 Aircross και C5 Aircross.

Πως σας φαίνεται το ανανεωμένο C4 Cactus; Το προτιμάτε με τα Airbumps ψηλότερα ή σας αρέσει η συγκεκριμένη αλλαγή;

citroen
test center