Το νέο Citroen C3 Aircross είναι γεγονός και έρχεται με φόρα να ανακατέψει την τράπουλα στα compact crossover, έχοντας ως βασικό του ατού την εκκεντρική του εμφάνιση, η οποία θυμίζει σε πολλά το C3, σ
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Citroen C3 Aircross είναι γεγονός και έρχεται με φόρα να ανακατέψει την τράπουλα στα compact crossover, έχοντας ως βασικό του ατού την εκκεντρική του εμφάνιση, η οποία θυμίζει σε πολλά το C3, στο οποίο άλλωστε στηρίζεται.

Citroen C3 Aircross (+vid)

10.388 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2017)

Η δημοφιλής κατηγορία των compact crossover αποκτά ένα νέο μέλος, ίσως το πιο «παιχνιδιάρικο» και «εκκεντρικό» από όλα. Λόγος γίνεται για το νέο Citroen C3 Aircross, που πατώντας στη στέρεη βάση του νέου C3, έρχεται με φόρα για να κάνει αίσθηση. Ας το γνωρίσουμε…

Το νέο Citroen C3 Aircross είναι γεγονός και έρχεται με φόρα να ανακατέψει την τράπουλα στα compact crossover, έχοντας ως βασικό του ατού την εκκεντρική του εμφάνιση, η οποία θυμίζει σε πολλά το C3, στο οποίο άλλωστε στηρίζεται. Υπενθυμίζουμε πως αντικαθιστά στη γκάμα το C3 Picasso, καθώς κρίθηκε αναγκαία -και όχι άδικα- η στροφή από τα MPV στα SUV.

Το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του C3 Aircross αναμένεται να γίνει από το φθινόπωρο. Θα προσφέρεται με τρεις PureTech κινητήρες βενζίνης 110 έως 130 ίππων, ενώ τρία θα είναι και τα BlueHDi σύνολα πετρελαίου με ισχύ από 90 έως 120 άλογα.

Το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του C3 Aircross αναμένεται να γίνει από το φθινόπωρο. Θα προσφέρεται με τρεις PureTech κινητήρες βενζίνης 110 έως 130 ίππων, ενώ τρία θα είναι και τα BlueHDi σύνολα πετρελαίου με ισχύ από 90 έως 120 άλογα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του C3 Aircross αναμένεται να γίνει τους προσεχείς μήνες, αρχίζοντας από το φθινόπωρο. Θα προσφέρεται με τρεις PureTech κινητήρες βενζίνης απόδοσης από 110 έως 130 ίππων, ενώ τρία θα είναι και τα BlueHDi σύνολα πετρελαίου με ισχύ από 90 έως 120 άλογα. Όπως φαντάζεστε το νέο C3 Aircross θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο, αλλά το σύστημα Grip Control θα δώσει το παρόν ώστε να βελτιώνεται η πρόσφυση σε δύσκολες συνθήκες.
  
Όπως συμβαίνει τελευταία με τα μοντέλα της Citroen, το C3 Aircross διαθέτει σχεδιαστικά το δικό του «χαρακτήρα», ενώ παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις είναι και αρκετά ευρύχωρο. Έτσι, αν και είναι μόλις 15 χλστ. μακρύτερο και 75 χλστ. ψηλότερο από το Nissan Juke, προσφέρει χώρο αποσκευών 410 λίτρων, ενώ αν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα (60:40) ο χώρος φόρτωσης φτάνει στα 1.289 λίτρα. Ο πάτος του πορτμπαγκάζ ρυθμίζεται σε ύψος, αυξάνοντας περαιτέρω την πρακτικότητα.
 
Φυσικά δε λείπουν τα τεχνολογικά «καλούδια» που προάγουν την ασφάλεια, με τα συστήματα να ποικίλουν από την ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας ως το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, την παρακολούθηση της νεκρής γωνίας του καθρέπτη και την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης του οδηγού. Υπάρχει η επιλογή για head-up display, ενώ το σύστημα infotainment με την οθόνη των 7 ιντσών υποστηρίζει τα Android Auto και Apple CarPlay, αλλά και την ασύρματη φόρτιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
vw