Προσφορές που είναι Best Deal!

Προσφορές που είναι Best Deal!

13.700 Επισκέψεις στο άρθρο

Ford 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ford Next: To πρόγραμμα που σας ανταμείβει
Για την Ford, σε πρώτο πλάνο είναι ο πελάτης και η μέγιστη ικανοποίησή του. Για το λόγο αυτό η μάρκα έχει δημιουργήσει το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης - αφοσίωσης πελατών "Ford Next". Για να δούμε όμως πως λειτουργεί:
Έπειτα από κάθε δαπάνη που πραγματοποιείτε (η δαπάνη μπορεί να αφορά service ή αγορά γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ Ford) στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Ford που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, κερδίζετε χρηματική επιστροφή η οποία σας αποδίδεται στην επόμενη ή στις επόμενες επισκέψεις σας. Η επιστροφή αυτή υπολογίζεται ως ποσοστό (το οποίο καθορίζει ο ίδιος ο dealer) της αξίας των ανταλλακτικών του παρόντος τιμολογίου. Σε επόμενη επίσκεψη και δαπάνη σας, αφαιρείται από το νέο τιμολόγιο τυχόν επιστροφή και ταυτόχρονα κερδίζετε νέα επιστροφή για τις επόμενες επισκέψεις σας.
Και δωρεάν ασφάλεια!
Τώρα με κάθε προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματός σας (αφορά στο Βασικό και Πλήρες πακέτο συντήρησης και όχι στο Motorcraft) σας παρέχεται δωρεάν Οδική Βοήθεια Πανευρωπαϊκής κάλυψης, η οποία αφορά όλα τα Επιβατικά και Επαγγελματικά Οχήματα Ford ανεξαρτήτως ηλικίας και χιλιομέτρων. Με την εν λόγω ασφάλεια εξασφαλίζετε ότι εάν ακινητοποιηθεί το όχημά σας, είτε θα επισκευαστεί επί τόπου, είτε θα μεταφερθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Επιπλέον σας παρέχετε:   
- Βοήθεια 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο
- Δωρεάν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης / συνέχιση του ταξιδιού σας με άλλα μέσα ή τη διαμονή σας σε ξενοδοχείο εάν αυτό κριθεί απαραίτητο (δείτε σχετικό συμβόλαιο)
- Δυνατότητα επαναπατρισμού
- Πανευρωπαϊκη κάλυψη ακόμη και σε περιπτώσεις ατυχήματος, ακινητοποίησης ακόμα και λόγω ευθύνης οδηγού (καύσιμο, κλειδιά) ή βανδαλισμού
- Εξυπηρέτηση από συνεργάτη της MAPFRE ASSISTENCIA Greece-EUROSOS ASSISTANCE A.E. με γνώση και εξειδικευμένα μηχανήματα καθώς και επισκευή και συντήρηση του οχήματός σας από Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό
- Εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας για οποιαδήποτε επισκευή πραγματοποιηθεί

Peugeot  
Δωρεάν χειμερινός έλεγχος
Ο χειμώνας είναι μια απαιτητική εποχή του χρόνου και επιβάλλεται το αυτοκίνητό μας να είναι άρτια κατάσταση. Για το λόγο αυτό η Peugeot, προσφέρει σε όλους τους πελάτες της δωρεάν χειμερινό έλεγχο 20 σημείων (έως τέλη Φεβρουαρίου 2017) του αυτοκινήτου τους προκειμένου να είναι ασφαλείς και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν όλα τα ενδεχόμενα του καιρού.
Πιο συγκεκριμένα, ο έλεγχος περιλαμβάνει:
- Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης μπαταρίας , κλιματισμού και αμαξώματος.
- Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής).
Με το myPeugeot, κερδίζεις
Η Peugeot προσφέρει σε πολύ χαμηλές τιμές, μια σειρά επιλεγμένων ανταλλακτικών πολύ χρήσιμων για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Αν κατεβάσετε στο smartphone σας την εφαρμογή My Peugeot, κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι «Χειμερινών προσφορών Peugeot», με μεγάλες εκπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα:
- 25% έκπτωση στους υαλοκαθαριστήρες, μπαταρία, τακάκια - δίσκους φρένων, αμορτισέρ, συμπλέκτη, σετ χρονισμού, αντιψυκτικό υγρό, και στα λιπαντικά TOTAL.
- 35% έκπτωση στα ελαστικά Michelin, Good Year, Dunlop.
 
Volkswagen 
Για ποιοτικά κι ελεγμένα μεταχειρισμένα!
Η Kosmocar - Volkswagen, έως και τα τέλη του έτους προσφέρει έναν πλήρη έλεγχο μεταχειρισμένων οχημάτων, ώστε να γνωρίζετε πόσο γνήσιο είναι το Volkswagen που επιθυμείτε να αγοράσετε. Πιο συγκεκριμένα, σε όλο το επίσημο δίκτυο Συνεργατών Service, μπορείτε να απευθυνθείτε και να κλείσετε ραντεβού ώστε να διαπιστώσετε από τους ειδικούς την κατάσταση του οχήματος, στην ειδική τιμή των 59 ευρώ.
Ο έλεγχος του μεταχειρισμένου Volkswagen περιλαμβάνει:
- Ηλεκτρονική διάγνωση
- Αναλυτική λίστα ελέγχου 110 σημείων
- Ιστορικό οχήματος
Για να είστε σίγουροι για την ποιότητα του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που θα αγοράσετε, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ειδικά εργαλεία, θα εξασφαλίσουν την ποιότητα του μεταχειρισμένου σας.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN