HELLA Μίζες και Δυναμό

4.447 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/8/2015

H HELLA VALUEFIT προσφέρει προϊόντα ιδανικά για επισκευές σε συνάρτηση με την τρέχουσα αξία αφού η τιμή προσαρμόζεται στην ηλικία του οχήματος.

 
Η σειρά προϊόντων TiMEFiT με μίζες και δυναμό, τώρα ονομάζεται HELLA VALUEFIT. Η σειρά προϊόντων για επισκευές σε συνάρτηση με την τρέχουσα αξία, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Automechanika τον προηγούμενο χρόνο. Αυτή τη στιγμή περιλαμβάνονται προβολείς εργασίας και προβολείς μονής και πολλαπλής λειτουργίας ενώ η σειρά προϊόντων επεκτάθηκε με μίζες και δυναμό από τον Ιούνιο του 2015.

Για οχήματα με χαμηλή αξία πιο συγκεκριμένα, τα HELLA VALUEFIT προϊόντα, αποτελούν την ιδανική λύση, καθώς καλύπτουν τις απαιτήσεις, όσον αφορά τη λειτουργικότητα και ποιότητα. Η τιμή έχει προσαρμοστεί στην ηλικία του οχήματος και ως εκ τούτου, κάνει προσιτή την επισκευή και τη συντήρηση. Αυτό σημαίνει ότι τα συνεργεία μπορούν να πραγματοποιήσουν ελκυστικές προσφορές για την επισκευή παλαιών οχημάτων.

Οι μίζες και δυναμό HELLA VALUEFIT μπορούν να αναγνωριστούν από το διαφορετικό σχεδιασμό της συσκευασίας και καταχωρούνται με διαφορετική περιγραφή στους online και έντυπους καταλόγους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά προϊόντων για μίζες και δυναμό της HELLA μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ,