Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου: Ποιο αυτοκίνητο σε έκανε να το ερωτευτείς;

Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου: Ποιο αυτοκίνητο σε έκανε να το ερωτευτείς;

3.094 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2024)

- Έρωτας με ένα αμάξι; Δεν τον καταλαβαίνουν όλοι, εμείς όμως ΝΑΙ!
- Ξεκάθαρος ο νικητής μεταξύ εκατοντάδων φίλων μας στο Facebook
- Ιταλική υπόθεση αλλά υπήρχαν και άλλες... εθνικότητες
- Μάρκες και μοντέλα που ξεχώρισαν: Από την Porsche έως το Ford Puma!

Έρωτας για το αυτοκίνητο. Δεν τον καταλαβαίνουν όλοι, εμείς όμως ΝΑΙ!

Σήμερα γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας έχει πολλές… πτυχές και μια από αυτές είναι και ο έρωτας για το αυτοκίνητο. Όσοι δεν τον έχουν νιώσει δύσκολα μπορούν να τον καταλάβουν, εμείς όμως εδώ το καταλαβαίνουμε και με το παραπάνω.

Ποιος άλλωστε δεν έχει νιώσει αυτό το συναίσθημα ενθουσιασμού να τον κατακλύζει την πρώτη φορά που είδε το αυτοκίνητο των ονείρων του; Ή ακόμα «χειρότερα» το σφίξιμο στο στομάχι την πρώτη φορά που μπήκε μέσα ή που το οδήγησε; Ή αν μιλάμε για μικρότερες ηλικίες, τότε που το έβλεπε στο δρόμο και το χάζευε, το έβαζε αφίσα στο δωμάτιό του, το έβλεπε στον ύπνο του και είχε όνειρο να το αποκτήσει όταν μεγαλώσει. Αυτά άλλωστε δεν είναι πάνω-κάτω και τα «συμπτώματα» του έρωτα για κάποιο άλλο πρόσωπο;

Ρωτήσαμε εσάς και οι απαντήσεις ήταν πολλές και έδωσαν ξεκάθαρο νικητή!

Σε ερώτηση που πραγματοποιήσαμε στο κοινό μας στο Facebook, περισσότεροι από 500 φίλοι σχολίασαν, δείχνοντάς μας είτε με λόγια είτε με εικόνες τον δικό τους… 4τροχο «έρωτα»! Τα μοντέλα ήταν πάρα πολλά, όμως αυτά που πραγματικά ξεχώρισαν ήταν… μετρημένα.

Πρώτες και καλύτερες οι Alfa Romeo, με την κορυφαία για πολλούς Giulia που έκανε πάταγο, ενώ πάρα πολλοί ψήφισαν μοντέλα όπως η GTV, η GTA Junior και βέβαια η νεότερη Tonale, που έδειξε πως παρά το «νεαρό» της ηλικίας της, την έχουν ερωτευτεί πολλοί, άνδρες και γυναίκες!


Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μοντέλα που εσείς μας στείλατε και αποτελούν τους δικούς σας... έρωτες!

Μάρκες και μοντέλα που ξεχώρισαν: Από την Porsche έως το Ford Puma!

Παρά το θρίαμβο των Alfa Romeo, υπήρξαν και άλλα μοντέλα που συγκέντρωσαν πολλές ψήφους. Αρχικά πάμε στις… Premium Mercedes και BMW, που παρόλο που έλαβαν πολλές ψήφους, δεν ξεχώρισε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο τους. Από την άλλη η Audi είχε κυρίως σχόλια για το TT, το RS3 και το R8. Από την άλλη η Porsche είχε σχόλια κυρίως για γενιές της 911 αλλά και μερικούς που ανέφεραν την 4πορτη Panamera.

Όμως το… ζουμί της υπόθεσης βρίσκεται σε 4 ακόμα μάρκες και συγκεκριμένα μοντέλα της καθεμίας. Αρχικά η Ford, με το Puma να φαίνεται πως έχει πολλούς εκεί έξω που έχουν πέσει στον έρωτά του, ενώ εκτός του SUV της φίρμας, εραστές έχουν και τα Sierra και Mustang. Μετά έχουμε τη Nissan, με το Silvia (200SX) να έχει πολύ κοινό, σε όλες τις γενιές του, ενώ και το GT-R έδειξε την αξία του.

Και μετά, έχουμε δύο ακόμα Ιταλούς στο προσκήνιο με 2 συγκεκριμένα μοντέλα. Πρώτα η Fiat με το Punto GT και 10άδες να το αναφέρουν ως τον δικό τους «έρωτα με την πρώτη ματιά», ενώ το ίδιο έκανε και η Lancia Delta Integrale, όλοι φανταζόμαστε γιατί. Αξιο αναφοράς και το καινούργιο μικρό της Jeep, το Avenger που έδειξε πως παρά τους λίγους μήνες που βρίσκεται στο προσκήνιο, έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα! Τέλος, η ιταλική υπόθεση του συγκεκριμένου γκάλοπ επισφραγίστηκε από τη Μεγάλη Κυρία των ιταλικών supercars, Ferrari, με πολλά μοντέλα της να παίρνουν ψήφο εμπιστοσύνης και… έρωτα.

Εσύ όμως ποιο μοντέλο ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά; Ποιο μοντέλο λάτρεψες από παιδί και έβαλες στόχο να το αποκτήσεις μεγαλώνοντας; Και τελικά, τα κατάφερες;

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER