Οι ανώτατες προτεινόμενες τιμές λιανικής με Φ.Π.Α. ξεκινάνε από τα 280 ευρώ ανάλογα με τον τύπο του μοντέλου. Για περισσότερες πληροφορίες όμως και για τις λεπτομέρειες του προγράμματος επικοινωνήστε με το Εξουσιοδοτημένο δίκτυο Toyota.

Εγγύηση έως 8 χρόνια με το πρόγραμμα GREAT8

11.071 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/6/2015

Μετά τη λήξη της 6ετούς εγγύησης η Toyota προσφέρει στους πελάτες της δελεαστικά προνόμια και να αναζητά νέους τρόπους επιβράβευσης για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν. Στην κορωνίδα αυτών βρίσκεται το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης Toyota GREAT 8. Αυτό προσφέρει πρόσθετη προστασία στα βασικά μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του οχήματος σαν συνέχεια της εξαετούς εγγύησης. Αφορά αποκλειστικά οχήματα που έχουν από την πώληση τους την εκτεταμένη εγγύηση της Toyota Ελλάς, με την συμπλήρωση και ακόλουθη έγκριση σχετικής αίτησης και εφΆ όσον αποδεικνύεται η συντήρηση του οχήματος σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή κατά τη διάρκεια της 6ετούς εγγύησης. Η έναρξη του προγράμματος Επέκτασης Εγγύησης 7ου - 8ου χρόνου γίνεται με την λήξη της εξαετούς εγγύησης του οχήματος και λήγει με την συμπλήρωση 8 χρόνων ή 210.000χλμ (όποιο παρέλθει πρώτα), με προϋπόθεση την συντήρηση του αυτοκινήτου εντός του εξουσιοδοτημένου δικτύου σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος GREAT 8.
Οι καλύψεις του προγράμματος είναι οι ίδιες με εκείνες της υπερεγγύησης (εξαιρούνται τα αυτοκίνητα Leasing και τα ταξί).
Το πρόγραμμα αφορά στα μοντέλα Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, RAV4 που έχουν συμπληρώσει το 5ο έτος ή 175.000χλμ και είναι μικρότερα των 6ετών /180.000χλμ

 
  • xx

    Οι μακρόπνοες εγγυήσεις κλπ αναβίωσαν με την κρίση, όταν οι δυστυχείς κάτοχοι αυτοκινήτων σταμάτησαν να πηγαίνουν το σαραβαλάκι τους για service, και είναι ένας ελκυστικός τρόπος για να σε κάνουν να πηγαίνεις στο συνεργείο, όπου βέβαια θα σε γδάρουν, είτε το αντιληφθείς είτε όχι. Αν λοιπόν έχεις αγοράσει ένα Toyota, το αγόρασες όχι για την απόλαυση της οδήγησης, αλλά για την αξιοπιστία του. Γι' αυτό αγνοείς εγγυήσεις κλπ και σταματάς να πηγαίνεις για γδάρσιμο (service). Αν το οδηγείς λογικά, δεν θα σου βγάλει τίποτε. Πιστέψτε το ή όχι, έχω ένα Toyota 15 ετών και 280.000 χιλιομέτρων, το οποίο δεν έχω πάει ΠΟΤΕ για αυτό που λέμε service, και είναι ακριβώς όπως την πρώτη μέρα που το αγόρασα (καινούργιο). Απλώς αλλάζω λάδια, φίλτρα και μπουζί, όποτε θυμάμαι, και αν έχω λεφτά. Πιο πριν, και για 20 χρόνια, είχα ένα γαλλικό και ένα ιταλικό, και τα δύο επίσης αγορασμένα καινούργια. Αυτά που πλήρωσα για service, θα έφταναν για να αγοράσω ένα ακόμα καινούργιο. Έτσι, έμαθα παθαίνοντας. Εσείς θα μάθετε παθαίνοντας επίσης;

      2