Το kritos.gr έχει ανταλλακτικά Α` ποιότητας με κορυφαία τιμή.

Kritos: Ανταλλακτικά σε super τιμές

4.292 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/7/2015

Το kritos.gr εγγυάται κορυφαία ποιότητα ανταλλακτικών αυτοκινήτου σε εξαιρετικές τιμές.

 
Στις μέρες μας οι τιμές των ανταλλακτικών αυτοκινήτου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποφάσεις μας για το τι τελικά θα επιλέξουμε για να τοποθετήσουμε. Τι γίνεται όμως με την ποιότητα των ανταλλακτικών; 

Το kritos.gr μπορεί να δώσει την απάντση σε όσος ψάχνουν φθηνά και ποιοτικά ανταλλακτικα. Ανήκει στην Εταιρεία «Ερωτόκριτος» που δραστηριοποιείται στο εμπόριο Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Αυτοκινήτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 από τον Ερωτόκριτο Ερωτοκρίτου και για πάνω από 30 χρόνια προσφέρει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η μεγάλη της πείρα στον χώρο των ανταλλακτικών του αυτοκινήτου, εγγυάται τις καλύτερες τιμές της αγοράς στα ανταλλακτικά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι μετά από χρόνια εξυπηρέτησης οι επαγγελματίες οδηγοί εμπιστεύονται την εταιρεια για την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές που προσφέρει σε μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά.

Στο κατάστημά τους θα βρείτε καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α’ ποιότητας για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Λιοσίων 283. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ