www.top-system.gr

14.604 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/4/2016

Υγρό Καθαρισμού DPF Air-Jet (DPF Air-Jet Fluid)

Εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό υγρό για τον καθαρισμό των φίλτρων σωματιδίων diesel (DPF) χωρίς αποσυναρμολόγηση. Διαλύει μολύνσεις στο φίλτρο σωματιδίων και αναζωογονεί την πλήρη λειτουργικότητά του. Εύκολα βιοαποικοδομήσιμο. Παρέχει ένα σαφές πλεονέκτημα κόστους σε σύγκριση με την εγκατάσταση ενός νέου φίλτρου σωματιδίων. Χρησιμοποιείται αποκλειστικά με τη συσκευή GAT Air-Jet Pistol. Η συσκευή περιλαμβάνεται στο αρχικό set, το οποίο περιέχει τα προϊόντα που φαίνονται στην εικόνα. Συσκευασία 1 L.

Υγρό Καθαρισμού DPF (DPF Cleaning Liquid)
Ένα πολύ αποδοτικό υγρό για τον καθαρισμό των από-συναρμολογηθέντων φίλτρων σωματιδίων diesel (DPF). Διαλύει τις μολύνσεις στο φίλτρο σωματιδίων και ανανεώνει την πλήρη λειτουργικότητά του. Συσκευασία 1 L και 5 L.

Αναζωογονητικό DPF (DPF Purifier)
Είναι ένα πρόσθετο υψηλής απόδοσης για χρήση σε όλες τις δεξαμενές diesel, για τη μείωση της αιθάλης, των εκπομπών καυσαερίων και την αύξηση της απόδοσης του κινητήρα. Μειώνει το σχηματισμό αιθάλης και υποστηρίζει την αναγέννηση του φίλτρου σωματιδίων diesel. Βελτιώνει την ψυχρή εκκίνηση. Η τακτική χρήση του βοηθά να κρατήσει το φίλτρο DPF καθαρό και έτσι αποφεύγονται δαπανηρές εργασίες επισκευής. Συμβατό με όλους τους κινητήρες diesel και κατάλληλο για όλα τα είδη καυσίμων diesel. Συσκευασία 300ml.

Καθαριστικό Καταλύτη & Αισθητήρα "Λ" (Cat Clean)
Είναι προϊόν νέας τεχνολογίας κατά της αιθάλης, ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει τις πιο πρόσφατες  προδιαγραφές εκπομπών ρύπων. Το Cat Clean διαλύει καταθέσεις ρητίνης, γόμας και άνθρακα σε ολόκληρο το σύστημα καυσίμου, αισθητήρα οξυγόνου / αισθητήρα λάμδα και καταλυτικό μετατροπέα. Κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και υβριδικούς κινητήρες. Συσκευασία 300ml.