Υψηλά επίπεδα ασφάλειας και 5άστερες επιδόσεις στο EuroNCAP για τα Mondeo και Passat. Το Avensis πάει και αυτό για 5 αστέρια, έχοντας στάνταρ για πρώτη φορά και το πακέτο Συστημάτων Ασφαλείας Toyota Safety Sense (φωτό).

Παθητική ασφάλεια

100.325 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2015

Στόχος για το νέο Avensis είναι η προσφορά κορυφαίων επιπέδων παθητικής ασφάλειας και για αυτό το λόγο, η Toyota εκτός του πλήρους πακέτου αερόσακων, ενισχύσεων στο αμάξωμα κ.λπ., έχει προσθέσει στο στάνταρ εξοπλισμό του αυτοκινήτου και το νέο πακέτο Συστημάτων Ασφαλείας Toyota Safety Sense, που περιλαμβάνει Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Pre-Collision με αυτόματο φρενάρισμα, Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας και Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων κ.ο.κ. 

Στο Mondeo, τα επίπεδα της παθητικής ασφάλειας είναι ιδιαίτερα αυξημένα, με τον EuroNCAP να το έχει ήδη ανταμείψει με την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων για την ασφάλεια που προσφέρει. Μεταξύ των υπολοίπων συστημάτων του αυτοκινήτου ξεχωρίζουν οι πρωτοποριακές πίσω ζώνες ασφαλείας με ενσωματωμένο αερόσακο. 
Στο Passat τέλος, συναντούμε και εδώ ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, που φροντίζουν για την προστασία των επιβατών. Οι δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP έχουν χαρίσει 5 αστέρια.

 
  • akis

    παλι τα ιδια?το 508 δεν εχει θεση στο τεστ?τεστ με παρωπιδες δεν ειναι τεστ...συγγνωμη autotriti αλλα τυποποιεισαι....

      29
  • Stratos

    Γιατί βρε παιδιά παίρνετε το μοντεο με τον αρχαίο 1.6 και όχι με τον πολλη Καλό 1.5 με τα 120αλογα? Για να κερδίζει το αγαπημένο σας πασσατ???? Ελεος

      1