«Σοβαρές» γραμμές για το εσωτερικό του Avensis, με περισσότερη συνδεσιμότητα και ακόμη καλύτερη ποιότητα.

Το εσωτερικό του Mondeo διακρίνεται για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Η σχεδίαση είναι από τις πιο σύγχρονες στην κατηγορία.

Η σχεδίαση του εσωτερικού του Passat ακολουθεί λιτές γραμμές, προβάλλοντας ωστόσο τον ποιοτικό και λειτουργικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Εσωτερικό: Τριπλέτα ποιότητας με πολύ καλή εργονομία

100.326 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2015

Tο εσωτερικό του Avensis άλλαξε και απέκτησε μια πιο σύγχρονη εικόνα, που πάντως δεν ξεφεύγει από τις γενικότερες «σοβαρές» γραμμές του θαλάμου. Στο κέντρο της κονσόλας ξεχωρίζει η οθόνη αφής 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, ενώ νέα σχεδίαση έχει το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων, με οθόνη πληροφόρησης 4,2 ιντσών. Ποιοτικά έχει βελτιωθεί σε όλα τα υλικά που ντύνουν την καμπίνα, με περισσότερο αφρώδες πλαστικό να συναντούμε στο ταμπλό και τις πόρτες, αλλά και ενισχυμένα πλαστικά να βελτιώνουν την ηχομόνωση του σαλονιού. 

Στη νέα γενιά του Mondeo από την άλλη, το εσωτερικό είναι ριζικά ανανεωμένο σε σχέση με πριν. Σχεδιαστικά, στην καμπίνα κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, αλλά και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων (προαιρετικά). Στο ποιοτικό πεδίο, το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό χρησιμοποιεί μαλακό, αφρώδες στην αφή υλικό, που δίνει μια απτή γεύση από premium εσωτερικά, ενώ αρκετά καλή είναι και η συναρμογή όλων των πλαστικών. 
Στο θάλαμο των επιβατών του Passat, η VW επέλεξε να προσδώσει λιτές και καθαρές γραμμές, που τονίζουν την εργονομία και λειτουργικότητα της καμπίνας. Περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν στοιχεία όπως η οριζόντια γραμμή στο μέσο του ταμπλό, που ενσωματώνει και τους πεπλατυσμένους αεραγωγούς, ενώ στο μέσο της κονσόλας έρχεται και εδώ μια οθόνη αφής 6,5 ιντσών για το χειρισμό του συστήματος infotainment. Ποιοτικά, τα επίπεδα είναι υψηλά, με άφθονο αφρώδες πλαστικό σε ταμπλό και εσωτερικό θυρών. 

 
  • akis

    παλι τα ιδια?το 508 δεν εχει θεση στο τεστ?τεστ με παρωπιδες δεν ειναι τεστ...συγγνωμη autotriti αλλα τυποποιεισαι....

      29
  • Stratos

    Γιατί βρε παιδιά παίρνετε το μοντεο με τον αρχαίο 1.6 και όχι με τον πολλη Καλό 1.5 με τα 120αλογα? Για να κερδίζει το αγαπημένο σας πασσατ???? Ελεος

      1