Mazda 6e: Ηλεκτρικό sedan με άρωμα Κίνας

5.483 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2024)
Η ανεπίσημη ψηφιακή απεικόνιση του σχεδιαστή Sugar Chow, γνωστού και ως «sugardesign_1» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το Mazda 6e.
8 Φωτογραφίες »

Η ανεπίσημη ψηφιακή απεικόνιση του σχεδιαστή Sugar Chow, γνωστού και ως «sugardesign_1» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το Mazda 6e.

- Φήμες κάνουν λόγο για την επιστροφή του Mazda 6 ως ηλεκτροκίνητο
- Ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει ανεπίσημα ψηφιακά σχέδια του μοντέλου
- Ένας από τους σχεδιαστές πιστεύει ότι η Mazda θα μπορούσε να πάρει ως βάση τα κινέζικα ηλεκτρικά
- Η ψηφιακή του απεικόνιση μετέτρεψε το Mazda 6e σε ένα σεντάν με τρεις επιλογές κινητήρα

Φήμες κάνουν λόγο για την επιστροφή του Mazda 6 ως ηλεκτροκίνητο

Τα crossovers είναι της μόδας και πολλοί οπαδοί της αυτοκίνησης χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να ανασχεδιάσουν τα αγαπημένα τους μοντέλα με ψηφιακό τρόπο. Το ίδιο συμβαίνει και με την Mazda, η οποία παρόλο που σταμάτησε πρόσφατα τη παραγωγή του Mazda 6 από την γκάμα της, φαίνεται πως συνεχίζει να έχει σχέδια για το μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατέθεσε αίτηση εμπορικού σήματος στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να αποκτήσει το εμπορικό σήμα Mazda 6e και το λογότυπο 6e, το οποίο θα μπορούσε να γίνει η επόμενη γενιά του Mazda6 που ίσως προσφέρεται ως αμιγώς ηλεκτρική. Επιπλέον, σύμφωνα με τις φήμες, το επερχόμενο(;) Mazda 6e θα μπορούσε να αποκτήσει την ίδια αρχιτεκτονική που διέπει τα νέα crossover SUV CX-60, CX-70 και CX-90 και να αποκτήσει μια ήπια υβριδική και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει ανεπίσημα ψηφιακά σχέδια του μοντέλου

Το γεγονός αυτό έχει πυροδοτήσει μια συζήτηση σχετικά με την πιθανή επιστροφή του μοντέλου και αρκετοί ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν προβεί στην δημιουργία ψηφιακών σχεδίων του μοντέλου. Έτσι, είδαμε τον pixel master Vince Burlapp, γνωστό και ως «vburlapp» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ονειρεύεται μια κομψή και εξαιρετικά μοντέρνα σειρά Mazda 6e σεντάν και station wagon, ενώ και το κανάλι «Halo oto» στο YouTube συμμετείχε επίσης με πιο διακριτικές αναβαθμίσεις του μοντέλου τόσο για την τετράθυρη όσο και για την πεντάθυρη έκδοση.

Ένας από τους σχεδιαστές πιστεύει ότι η Mazda θα μπορούσε να πάρει ως βάση τα κινέζικα ηλεκτρικά

Τώρα ήρθε η σειρά του Sugar Chow, ενός ανεξάρτητου ψηφιακού σχεδιαστή, γνωστού και ως «sugardesign_1» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να συμβάλει κι εκείνος στα ανεπίσημα ψηφιακά σχέδια του Mazda 6e. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης πιστεύει ότι η Mazda θα μπορούσε να βασιστεί στα υποστυλώματα ενός κινεζικού ηλεκτρικού μοντέλου, στην περίπτωση που αποφάσιζε να κάνει το επόμενο Mazda 6 πλήρως ηλεκτρικό.

Η ψηφιακή του απεικόνιση μετέτρεψε το Mazda 6e σε ένα σεντάν με τρεις επιλογές κινητήρα

Η ψηφιακή απεικόνιση του Sugar Chow φέρει την ονομασία Changan Automobile Deepal SL03 και αποτελεί ένα liftback σεντάν, το οποίο προσφέρεται με τρεις διαφορετικές επιλογές κινητήρα, ως ηλεκτρικό, ως υβριδικό σύστημα και ως υδρογονοκίνητο.

Mercedes
skoda