Βγήκε από το εργοστάσιο το 1998 και έχει διανύσει μόλις 4500 χιλιόμετρα!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βγήκε από το εργοστάσιο το 1998 και έχει διανύσει μόλις 4500 χιλιόμετρα!

McLaren F1 σαν καινούργια

4.158 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2016)

Αυτή είναι η 60ή McLaren F1 που βγήκε από το εργοστάσιο, με αριθμό classis 069 και έχει διανύσει μόλις 4.500 χιλιόμετρα. Δείτε το απίστευτο ποσό που αναμένεται να πιάσει σε δημοπρασία.

Όσο περνούν τα χρόνια, κάποια αυτοκίνητα γίνονται πιο ποθητά και ταυτόχρονα πολύ ακριβότερα. Μέσα σε αυτά δεν θα μπορούσε να μην συγκαταλεχθεί ένα από τα καλύτερα supercars των `90s, η McLaren F1. Αυτές τις ημέρες, στην κατοχή της βρετανικής φίρμας βρίσκεται μία από τις 106 που κατασκευάστηκαν συνολικά και πρόκειται σύντομα να τεθεί προς πώληση.
Πρόκειται για την McLaren F1 με αριθμό classis 069, η οποία βγήκε από το εργοστάσιο το 1998 και έχει διανύσει μόλις 4500 χιλιόμετρα, γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο σπάνια. Το χρώμα της είναι carbon-black και συνδυάζεται άψογα με τις σκουρόχρωμες ζάντες μαγνήσιου 17 ιντσών. 
Περνώντας στο εντυπωσιακό εσωτερικό κυριαρχούν οι μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, αλλά υπάρχουν και κόκκινες «πινελιές», κυρίως στο κάθισμα του οδηγού. Η θρυλική McLaren συνοδεύεται με ένα σετ για ταξίδια, μια πολυτελής εργαλειοθήκη, το βιβλίο-αφιέρωμα στο βρετανικό supercar, αλλά και με ένα εξαιρετικά σπάνιο ρολόι, αποκλειστικά για ιδιοκτήτες της McLaren F1.
Σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο, να υπενθυμίσουμε ότι κινείται με έναν V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 6,1 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 627 ίππους.
Ακριβής τιμή εκκίνησης για τη συγκεκριμένη McLaren δεν έχει οριστεί, αλλά σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της MSO (McLaren Special Operations) θα είναι αυξημένη, κυρίως λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το βρετανικό supercar, αλλά και των ελάχιστων χιλιομέτρων που έχει διανύσει. 
Ενδεικτικά, να αναφέρουμε ότι οι τιμές των McLaren F1 που πωλήθηκαν το 2015 κυμάνθηκαν κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η συγκεκριμένη λογικά θα «πιάσει» περισσότερα. Αναμένουμε λοιπόν μέχρι την πώληση της!

Το χρώμα της είναι carbon-black και συνδυάζεται άψογα με τις σκουρόχρωμες ζάντες μαγνήσιου.

Το χρώμα της είναι carbon-black και συνδυάζεται άψογα με τις σκουρόχρωμες ζάντες μαγνήσιου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN