Μια άριστη Lancia Fulvia σε δημοπρασία.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια άριστη Lancia Fulvia σε δημοπρασία.

Μια άριστη Lancia Fulvia

5.002 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2017)

Μια άψογη Lancia Fulvia του 1973 μπήκε σε πλειστηριασμό και η τιμή της αναμένεται να ξεπεράσει πολλά σύγχρονα πολυτελή αυτοκίνητα.

Δεν χρειάζεται κανείς να είναι «κολλημένος» με τη Lancia για να εκτιμήσει μια κλασική Fulvia. Πόσο μάλλον όταν αυτή είναι σε εργοστασιακή κατάσταση.

Η κατάστασή της περιγράφεται ως «μη τροποποιημένη».

Η κατάστασή της περιγράφεται ως «μη τροποποιημένη».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί αυτή η άψογα διατηρημένη Lancia Fulvia 1,3S. Η πρώτη άδεια του αυτοκινήτου εκδόθηκε το 1973 στην Ιταλία ενώ από το 2014 βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο στα χέρια του τρίτου της ιδιοκτήτη.

Το κοντέρ γράφει 108.000 χιλιόμετρα και η κατάστασή της περιγράφεται ως «μη τροποποιημένη» με τις φωτογραφίες να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Μια νέα αντλία νερού, νέες δαγκάνες φρένων και υγρά είναι τα μόνα που αλλάχθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια.
 Ο συνδυασμός του εργοστασιακού απαλού πράσινου, με την καφέ δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό και τα καθίσματα είναι εντυπωσιακός. Η κατάσταση του σαλονιού είναι πραγματικά άριστη με ελάχιστα σημάδια φθοράς. Το αμάξωμα είναι και αυτό σε σχεδόν τέλεια κατάσταση με την πλαστικοποίηση στην εξωτερική μεριά του πατώματος να είναι άριστη.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1,3 λίτρων V4 κινητήρας με μικρή περιεχόμενη γωνία και 90 ίππους που είχε η έκδοση S της Fulvia. Η ιδιαιτερότητά του βρίσκεται στην τοποθέτηση του κινητήρα κατά τον διαμήκη άξονα και με κλίση 45 μοιρών προς τα αριστερά.

Το συγκεκριμένο όχημα έχει μπει σε πλειστηριασμό και παρέχεται με το αρχικό book service. Μέχρι στιγμής έχει φτάσει τα 22.500 δολάρια, με την τιμή του να αναμένεται να ανέβει περισσότερο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green