Το Nissan Qashqai ξεχωρίζει με την καλή ποιότητα κύλισης και άνεση που προσφέρει. Ταυτόχρονα, είναι ουδέτερο και σβέλτο όταν ανεβάσεις ρυθμούς.

Οδική συμπεριφορά: Σίγουρο και άνετο

305.063 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/6/2015

Αυτό που κάνει το Nissan Qashqai εντυπωσιακό είναι η ποιότητα κύλισης, η άνεση και η αίσθηση οδήγησης ακριβότερου αυτοκινήτου. Η ανάρτηση απορροφά καλά τις ανωμαλίες (παρότι ημιάκαμπτος άξονας πίσω στις δικίνητες εκδόσεις) και σε συνδυασμό με την πολύ καλή ηχομόνωση, το χαμηλό επίπεδο θορύβου και τα άνετα καθίσματα, ταξιδεύεις ξεκούραστα. 


Από την άλλη έχει γερό «πάτημα» και δεν αντιλαμβάνεσαι την απόσταση των 180 χλστ. από το έδαφος με συνέπεια να ταξιδεύει, στρίβει και φρενάρει σαν ένα κανονικό επιβατικό. Οι κλίσεις στις στροφές είναι περιορισμένες, το ηλεκτρικό τιμόνι έχει σωστό βάρος στην ρύθμιση sport (υπάρχει και η normal), ο επιλογέας του 6τάχυτου κιβωτίου δεν προβληματίζει, ενώ τέλος τα φρένα βρίσκονται πάντα στο ύψος των προσδοκιών. 

 
  • Κώστας

    Acenta Μαύρο 1,5 6 μήνες, 9000κμ μισα εθνικη-μισα Αθηνα, 5,1 μικτό στο τριπ computer!το μόνο που με χαλάει έιναι Ότι το βλέπω παντού. Μιρωνα όσα δε φτάνει η Αλεπου....αμαξαρα έιναι !!!να ταν η ζήλεια ψωρα....θα χες και συ QQ!!!

      22
  • cranky

    Δεν καίει 3,8 λίτρα! Εμένα μου καίει 6-7. Μην αναπαράγετε τα ΨΕΜΑΤΑ του κατασκευαστή.

      13
  • kostas

    to exw Eva xrovo. Exw kavei 9000 xm. Einai yperoxo.kaiei 5.5 litra sta ekato.

      12
  • Stefanos

    Εχει ξεκινήσει ένα νέο θεματικό forum καθαρά για το νέο Qashqai http://hellenicqq.freeforums.net/

      11
  • χρηστος

    Πριν 1 μηνα πηγα στην αντιπροσωπεια της νισσαν για το qasqai 1.5 diesel . Η προσφορα δεν μου αρεσε κ θελω να την μοιραστω μαζι σας . 1) η βασικη εκδοση δεν εχει ζαντες κ προβολεις ομιχλης οποτε αν θελεις προβολεις σου λεει οτι ειναι στανταρ στην εκδοση acenta , 16'' στην βασικη 17'' στην acenta . νομιζω οτι η 17'' εχει μεγαλυτερη καταναλωση . το esp δεν υπαρχει στην βασικη εκδοση , αν δεν κανω λαθος τα αυτοκινητα που πωλουνται εντος Ε.Ε. ειναι σανταρ . Τελος για δωρο μου προσφερε τα αυθεντικα πατακια της νισσαν , αισθητηρες παρκαρισματος μονο πισω , πυροσβεστηρα - τριγωνο-φανελακι . μαλλον με περασαν για κοροιδο με τετοια προσφορα . Υ.Γ Οι πωλητες πρεπει να σεβονται τον πελατη κ οχι να τον κοροιδεουν με δηθεν δωρα που στην ουσια τα πληρωνεις .

      8
  • Μιρωνας

    υπερυψωμενο περιπτερο με ροδες απο οποια πλευρα και να το κοιταξεις .. οσο για τις τιμες τον εκδοσεων ελεος .

      6
  • Μαριος

    Τα 1318 κιλά που αναφερετε αφορά στο qashqai με τον κινητήρα 1.2 βενζίνης. Για το 1.5 diesel όπως αναφέρει και η nissan έχει μεγιστο αποβαρο ( με οδηγο καυσιμα ρεζερβα) 1481 κιλα. Όπως μετριέται δηλαδή ευρωπαϊκά.

      5
  • Φβτεινη

    Τι διαφορα εχει το 4χ2 απο το 4χ4?θελω το νισσαν κασκαι να παρω.πειτε μου κατι

      1
    • autotriti

      Απάντηση: To 4x2 είναι προθιοκίνητο. Το 4x4 τετρακίνητο.

        3