Με ανταγωνιστικό κόστος κτήσης και χαμηλό κόστος χρήσης, το Qashqai 1,5 dCi δελεάζει...

Συμπέρασμα

305.066 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/6/2015

Η εν λόγω έκδοση του Nissan Qashqai δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη ως «βασική» (διατίθεται και με diesel 1.600 κυβικών). Ο κινητήρας έχει ραφιναρισμένη λειτουργία, είναι οικονομικός στην κατανάλωση και χάρη στη ροπή του επιτυγχάνει καλές ρεπρίζ. Ταυτόχρονα, η τιμή του ελαφρώς πάνω από τα 20.000 ευρώ (20.210 ευρώ για την ακρίβεια), το καθιστά μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις αγοραστικά.

 
  • Κώστας

    Acenta Μαύρο 1,5 6 μήνες, 9000κμ μισα εθνικη-μισα Αθηνα, 5,1 μικτό στο τριπ computer!το μόνο που με χαλάει έιναι Ότι το βλέπω παντού. Μιρωνα όσα δε φτάνει η Αλεπου....αμαξαρα έιναι !!!να ταν η ζήλεια ψωρα....θα χες και συ QQ!!!

      22
  • cranky

    Δεν καίει 3,8 λίτρα! Εμένα μου καίει 6-7. Μην αναπαράγετε τα ΨΕΜΑΤΑ του κατασκευαστή.

      13
  • kostas

    to exw Eva xrovo. Exw kavei 9000 xm. Einai yperoxo.kaiei 5.5 litra sta ekato.

      12
  • Stefanos

    Εχει ξεκινήσει ένα νέο θεματικό forum καθαρά για το νέο Qashqai http://hellenicqq.freeforums.net/

      11
  • χρηστος

    Πριν 1 μηνα πηγα στην αντιπροσωπεια της νισσαν για το qasqai 1.5 diesel . Η προσφορα δεν μου αρεσε κ θελω να την μοιραστω μαζι σας . 1) η βασικη εκδοση δεν εχει ζαντες κ προβολεις ομιχλης οποτε αν θελεις προβολεις σου λεει οτι ειναι στανταρ στην εκδοση acenta , 16'' στην βασικη 17'' στην acenta . νομιζω οτι η 17'' εχει μεγαλυτερη καταναλωση . το esp δεν υπαρχει στην βασικη εκδοση , αν δεν κανω λαθος τα αυτοκινητα που πωλουνται εντος Ε.Ε. ειναι σανταρ . Τελος για δωρο μου προσφερε τα αυθεντικα πατακια της νισσαν , αισθητηρες παρκαρισματος μονο πισω , πυροσβεστηρα - τριγωνο-φανελακι . μαλλον με περασαν για κοροιδο με τετοια προσφορα . Υ.Γ Οι πωλητες πρεπει να σεβονται τον πελατη κ οχι να τον κοροιδεουν με δηθεν δωρα που στην ουσια τα πληρωνεις .

      8
  • Μιρωνας

    υπερυψωμενο περιπτερο με ροδες απο οποια πλευρα και να το κοιταξεις .. οσο για τις τιμες τον εκδοσεων ελεος .

      6
  • Μαριος

    Τα 1318 κιλά που αναφερετε αφορά στο qashqai με τον κινητήρα 1.2 βενζίνης. Για το 1.5 diesel όπως αναφέρει και η nissan έχει μεγιστο αποβαρο ( με οδηγο καυσιμα ρεζερβα) 1481 κιλα. Όπως μετριέται δηλαδή ευρωπαϊκά.

      5
  • Φβτεινη

    Τι διαφορα εχει το 4χ2 απο το 4χ4?θελω το νισσαν κασκαι να παρω.πειτε μου κατι

      1
    • autotriti

      Απάντηση: To 4x2 είναι προθιοκίνητο. Το 4x4 τετρακίνητο.

        3