Αυτοκίνητα από το στόλο της Mercerdes-Benz επέλεξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις μετακινήσεις της τη φετινή σεζόν. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Αυτοκίνητα από το στόλο της Mercerdes-Benz επέλεξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις μετακινήσεις της τη φετινή σεζόν. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Ντύθηκε στα «πράσινα» η Mercedes

1.929 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2016)

Με μία μεγάλη συνεργασία ξεκινά η φετινή σεζόν για την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Superfoods, έχοντας πλέον στο πλευρό της την Mercedes-Benz. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Η κορυφαία ελληνική ομάδα και η πιο επιτυχημένη των τελευταίων 20 ετών στην Ευρωλίγκα επέλεξε για τις μετακινήσεις της αυτοκίνητα από τo σύγχρονο στόλο της Mercedes-Benz. Έτσι, 24 αυτοκίνητα Α-Class, CLA, C-Class και 1 Vito Tourer θα φροντίζουν καθ` όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν για τις ασφαλείς μετακινήσεις των αθλητών και των στελεχών της ομάδας.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Ελλάς, κος Ι. Καλλίγερος, δήλωσε σχετικά με αυτή τη μεγάλη συνεργασία των μεταξύ των δύο κορυφαίων στον κλάδο τους: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, που η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκινά τόσο δυνατά. Η συνεργασία με ένα ενεργό αγωνιστικά συνεργάτη, με τόσο δυνατή, διαχρονική παρουσία τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Ευρωπαϊκά τερέν αποτελεί πραγματική έμπνευση για εμάς».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, κος Π. Τριαντόπουλος τόνισε: «Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφαλή και άνετη μετακίνηση των αθλητών και στελεχών μας. Συνεπώς, θεωρούμε τη συνεργασία μας με την Mercedes-Benz Ελλάς πολύ σημαντική και είμαστε ευτυχείς για τη σύμπραξη αυτή».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA