Με τις μεμβράνες αλλαγής χρώματος το εργοστασιακό χρώμα του οχήματος δε φθείρεται, αντίθετα διατηρείται και προστατεύεται από γρατζουνιές.

Αλλάξτε χρώμα χωρίς βαφή

25.951 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/11/2015

Μία έξυπνη και πρακτική λύση αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας είναι οι μεμβράνες ή αλλιώς car wrapping. Στη συγκεκριμένη διαδικασία το βασικό χαρακτηριστικό είναι πως το αμάξωμα δεν βάφεται αλλά τυλίγετε, αφού οι μεμβράνες μπαίνουν σαν αυτοκόλλητα πάνω από το ήδη υπάρχον χρώμα. Οι μεμβράνες αυτές είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα (γυαλιστερά ή ματ) ή τύπου carbon και είναι ικανές να καλύψουν το αυτοκίνητό σας ή τη μοτοσυκλέτα σας από άκρη έως άκρη ή μερικώς.
Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη αφού απαιτούνται μόλις 2 εργάσιμες ημέρες για την πλήρη κάλυψη ενός αυτοκινήτου. Με τις μεμβράνες αλλαγής χρώματος το εργοστασιακό χρώμα του οχήματος δε φθείρεται, αντίθετα διατηρείται και προστατεύεται από γρατζουνιές και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αφαιρέσετε τη ζελατίνα χωρίς πρόβλημα και χωρίς υπολείμματα. Επιπλέον οι μεμβράνες έχουν αντιχαρακτική επίστρωση και ιδιαίτερη αντοχή σε θερμοκρασίες και υπεριώδη ακτινοβολία. Με αυτήν την εξελιγμένη τεχνική βάζετε τέλος στο πρόβλημα επιλογής χρώματος σε καινούργιο ή μεταχειρισμένο όχημα, ανεβάζοντας παράλληλα και την μεταπωλητική του αξία.