Γαλάκτωμα και καθαριστικό για τα τζάμια του αυτοκινήτου

Ενισχυτικό λιπαντικού για μείωση κατανάλωσης και αύξηση της απόδοσης.

Προστασία με νανοτεχνολογία για την λαμαρίνα και το βερνίκι.

Προϊόντα νανοτεχνολογίας για το αυτοκίνητο

5.193 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/4/2015

Το nanoshopping.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει προϊόντα νανοτεχνολογίας για το αυτοκίνητο, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα αναγκών.

 
Η Percenta Hellas εκπροσωπεί σε Ελλάδα και Κύπρο την εταιρεία Nano4you από το 2008. Η Nano4you είναι μια εταιρεία, η οποία σε συνεργασία με τους καλύτερους Ευρωπαίους ερευνητές ανάπτυξης στον τομέα της νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να είναι σε θέση να προσφέρει μακροπρόθεσμη προστασία σε μια μεγάλη ποικιλία επιφανειών και με μεγάλη γκάμα προϊόντων. 

Ο στόχος της εταιρείας είναι να καταστεί η νανοτεχνολογία γνωστή και δημοφιλής σε όλες τις χώρες.Ειδικά στον τομέα του αυτοκινήτου, το ηλεκτρονικό κατάστημα nanoshopping.gr, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει διάφορες επιφάνειες του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, υπάρχουν προϊόντα για την προστασία του βερνικιού και της λαμαρίνας του αυτοκινήτου, γαλάκτωμα και καθαριστικό για τα τζάμια του αυτοκινήτου ή ακόμα και ενισχυτικό λιπαντικού κινητήρα το οποίο μειώνει τις τριβές και τον θόρυβο του κινητήρα, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και έτσι βοηθά και στην μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων, αυξάνει την απόδοση του κινητήρα και ελαττώνει τις φθορές του.

Στο e-shop nanoshopping.gr μπορείτε να βρείτε όλα τα προαναφερθέντα προϊόντα και να υποβάλλετε την παραγγελία σας.