Tο STAG TUNING μπορεί να τοποθετηθεί σε κινητήρες turbo, πολλαπλού ψεκασμού, άμεσου ψεκασμού και diesel.

STAG TUNING: Kit βελτίωσης απόδοσης έως και 20%

2.937 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/2/2015

Το STAG TUNING είναι ένα νέο προϊόν βελτίωσης ισχύος του αυτοκινήτου, το οποίο μπορεί να αυξήσει την απόδοση και τη ροπή του κινητήρα μέχρι και 20%.

 
Στον κλάδο των βελτιώσεων, αναφορικά με τις επιδόσεις των αυτοκινήτων, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά συστήματα ανάλογα τον τύπο του κινητήρα και το καύσιμο που καίει.

Μάλιστα, ένα νέο προϊόν στον τομέα των βελτιώσεων είναι το STAG TUNING, το οποίο διατίθεται από την Autogas Tsopelogiannis και υπόσχεται –σύμφωνα με την εταιρεία- 20% αύξηση ισχύος.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της
Autogas Tsopelogiannis τονίζουν ότι το STAG TUNING μπορεί να «ξεκλειδώσει» τις κρυφές πηγές ισχύος, ενώ βελτιστοποιεί τη ρύθμιση του αυτοκινήτου, έτσι ώστε ο χρήστης να είναι σε θέση να οδηγήσει το αυτοκίνητο πιο δυναμικά, αλλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια και οικονομία.

Το αποτέλεσμα με το STAG TUNING είναι να επιτυγχάνεται ασφαλής αύξηση της ισχύος, αλλά και της ροπής, ακόμα και από τις 1500 σ.α.λ., χωρίς ταυτόχρονα να επηρεάζεται η κατανάλωση του μοντέλου.

Να σημειωθεί επίσης ότι το STAG TUNING μπορεί να τοποθετηθεί σε κινητήρες turbo, πολλαπλού ψεκασμού, άμεσου ψεκασμού και diesel.