Αλλάξτε το φίλτρο DPF στους ειδικούς

48.214 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/3/2016

Η DPF Cleaning είναι μονάδα καθαρισμού φίλτρων σωματιδίων πετρελαίου (DPF) με δεκαετή εμπειρία. Εάν για οποιοδήποτε λόγο έχει καταστραφεί το DPF σας, η DPF Cleaning μπορεί να το ανακατασκευάσει, αφού ­διαθέτει τεχνογνωσία, εξοπλισμό και τα κατάλληλα υλικά-ανταλλακτικά. Έτσι αποφεύγετε το πολύ υψηλό κόστος αγοράς καινούργιου DPF έχοντας φυσικά και εγγύηση για την επισκευή.


Συμφέρει ο καθαρισμός και ποια τα κέρδη του;
Ο καθαρισμός ενός DPF φίλτρου συμφέρει γιατί κοστίζει λιγότερο απο την αγορά νέου και παρέχει τα ίδια ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα. Αλλωστε καλύπτεται από γραπτή εγγύηση φραγής, που δεν παρέχεται σχεδόν σε καμία αγορά νέου φίλτρου.
Επιπλέον μετά τον καθαρισμό του φίλτρου σωματιδίων και την αλλαγή λαδιού, η στάθμη επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα, χωρίς πια την αραίωση από το diesel  άρα και με την βέλτιστη λιπαντικότητα, με συνέπεια την τέλεια απόδοση και την παράταση της ζωής του κινητήρα. Τέλος επιτυγχάνεται τη μείωση της πρόσθετης κατανάλωσης καυσίμου για την ανάπλαση-αναγέννηση του φίλτρου.

info
Στη DPF Cleaning μπορείτε να βρείτε εκτός από πολύ χρήσιμες πληροφορίες και έναν online κατάλογο με αντιπροσωπείες και συνεργεία που ασχολούνται με καθαρισμό, επισκευή και αντικατάσταση φίλτρων σωματιδίων πετρελαίου (Diesel Particulate Filters).

 
  • iordanis

    σταματηστε αυτην την καραμελα οτι πρεπει να ζεσταθει ο κινητηρας το χειμωνα...πλεον δεν ισχυει κατι τετοιο...

      6
  • tony

    Στα καινούρια diesel το dpf καθαρίζει μόνο του με συνεχόμενη οδήγηση πάνω από 2.000 στροφές. Ονομάζεται δημιουργική αναγέννηση dpf. Το γράφει και το κάθε βιβλιαράκι στο εκάστοτε αυτοκίνητο.

      5