Πάνω από 25.000 προϊόντα & ανταλλακτικά αυτοκινήτου σας περιμένουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.bgcarparts.gr.

Στην bgcarparts θα βρεις τα ανταλλακτικά που ζητάς

5.291 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/8/2014

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Π. Γ. Μαγκλάρα μπορείτε να βρείτε ό,τι ανταλλακτικά χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και για κάθε μάρκα ή μοντέλο.

 
Η εταιρεία Πάνου Γ. Μαγκλάρας Β. Ο.Ε ιδρύθηκε το 2009 με αρχικό της στόχο να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς της Αργολίδας. Οι εγκαταστάσεις 220 τ.μ. της εταιρείας και τα περισσότερα από 25.000 προϊόντα και το εξειδικευμένο προσωπικό της, την καθιέρωσαν στην τοπική αγορά και την ώθησαν να δημιουργήσει το διαδικτυακό κατάστημα www.bgcarparts.gr για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν, καθώς και να ενημερωθούν για την διαθεσιμότητα, την τιμή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το κόστος μεταφοράς τους προς τον τελικό προορισμό αποστολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα www.bgcarparts.gr ή να στείλετε e-mail: [email protected]

Ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά:

Δευτέρα – Παρασκευή 8:30πμ – 6:00 μμ

Σάββατο 8:30 πμ – 2:00 μμ

Τηλ. 27510-61924 / 61904 από σταθερό ή κινητό