Κάθε δεκαετίας μοντέλο, κοσμεί τη τεράστια συλλογή.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κάθε δεκαετίας μοντέλο, κοσμεί τη τεράστια συλλογή.

Στο σφυρί 700 αυτοκίνητα!

5.510 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2017)

Ένας Αμερικανός από το Οχάιο, θα διεξάγει δημοπρασία για να εκθέσει τα αποκτήματα μιας ζωής, που περιλαμβάνουν μερικά μοναδικά κομμάτια της αυτοκίνησης.

Ανά τον κόσμο υπάρχουν πολλοί συλλέκτες σπάνιων αυτοκινήτων, όμως σίγουρα δεν έχουμε δει κάτι σαν αυτό.

Αμέτρητα αυτοκίνητα σχεδόν όλων των Αμερικανικών εταιρειών.

Αμέτρητα αυτοκίνητα σχεδόν όλων των Αμερικανικών εταιρειών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ένας Αμερικανός στο Oχάιο κατάφερε να διαθέτει μέχρι σήμερα, συνολικά 700 οχήματα, κάθε είδους, αριθμού τροχών και ηλικίας. Έχει τη μεγαλύτερη συλλογή από Studebaker, μια από τις πλέον ιστορικές μάρκες αυτοκινήτου των ΗΠΑ, καθώς διαθέτει 250 από αυτές.

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι από το 1967 η εταιρεία έχει σταματήσει την παραγωγή, πολλές από αυτές είναι εξαιρετικά σπάνιες.
Κάποια από τα εξαιρετικά σπάνια μοντέλα το πρωτότυπο DeLorean και ένα Bricklin, το 8θυρο «τέρας» Checker Aerobus, DKW και πολλά πρωτότυπα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που ούτε οι κατασκευαστές τους δεν υπάρχουν πια.

Επιπλέον διαθέτει δεκάδες μοτοσυκλέτες και αγροτικά μηχανήματα σαν συμπλήρωμα στη συλλογή του, η οποία είναι παρκαρισμένη σε αποθήκες και εξωτερικούς χώρους. Τα περισσότερα χρήζουν ανακατασκευής, βρίσκονται όμως στην αρχική τους κατάσταση και είναι εξαιρετικά σπάνια.

Μελλοντικά θα πραγματοποιηθεί μια εκποίηση, λόγω του όγκου των δημοπρατούμενων αυτοκινήτων, για τρεις ολόκληρες ημέρες, από 14 έως και 16 Ιουλίου από την εταιρεία Van Der Brink Auctions.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda