Suzuki και SkyDrive ξεκίνησαν την παραγωγή ιπτάμενων αυτοκινήτων

2.022 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2024)
Suzuki και SkyDrive ξεκίνησαν την παραγωγή ιπτάμενων αυτοκινήτων
2 Φωτογραφίες »

- Οι δύο εταιρείες οραματίζονται ότι τα ιπτάμενα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιούνται καθημερινά ως μέσο μεταφοράς
- Πραγματοποιήθηκε τελετή δοκιμής οδήγησης παρουσία της διοίκησης και του προσωπικού των δύο εταιρειών
- Θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκθεσης World Expo στην Οσάκα το 2025

Οι δύο εταιρείες οραματίζονται ότι τα ιπτάμενα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιούνται καθημερινά ως μέσο μεταφοράς

Η Suzuki Motor Corporation και η SkyDrive, την ιαπωνική κατασκευάστρια οχημάτων κάθετης προσγείωσης και απογείωσης με έδρα στην Toyota City, είχαν συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας για την κατασκευή ιπτάμενου αυτοκινήτου σε εργοστάσιο που ανήκει στον όμιλο Suzuki στην πόλη Iwata, στην επαρχία Shizuoka τον Οκτώβριο του 2023 και έκτοτε συνεργάζονται για την έναρξη της κατασκευής. Οι δύο εταιρείες, έχοντας το ίδιο όραμα για το μέλλον όπου οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν ιπτάμενα αυτοκίνητα ως μέσο μεταφοράς στην καθημερινή τους ζωή, ξεκίνησαν την κατασκευή «ιπτάμενων αυτοκινήτων» στην πόλη Iwata της Ιαπωνίας.

Πραγματοποιήθηκε τελετή δοκιμής οδήγησης παρουσία της διοίκησης και του προσωπικού των δύο εταιρειών

Έτσι λοιπόν, στις 6 Μαρτίου του 2024, πραγματοποιήθηκε τελετή δοκιμής οδήγησης, παρουσία όλων των εργαζομένων της Sky Works, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της SkyDrive, Tomohiro Fukuzawa, τον Πρόεδρο της Suzuki, Toshihiro Suzuki, αλλά και το προσωπικό και των δύο εταιρειών.

Θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκθεσης World Expo στην Οσάκα το 2025

Αναμένεται να πάρουμε την πρώτη γεύση αυτής της κοινοπραξίας στην έκθεση World Expo που θα διεξαχθεί στην Οσάκα της Ιαπωνίας το 2025. Επίσης εκτός από τα ιπτάμενα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκθεσης, στο εργοστάσιο της Iwata θα κατασκευαστούν και τα μοντέλα παραγωγής που θα βγουν αργότερα στην αγορά, τα οποία αναμένεται να έχουν κόστος αντίστοιχο με εκείνο ενός supercar.

Hyundai
SEAT