2 φωτογραφίες »

Έρευνα: Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα θα κοστίζουν όσο ένα supercar

2.249 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2021)

Οι γρήγορες μετακινήσεις μέσω του αέρα θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα, ωστόσο θα είναι λίγοι αυτοί που θα μπορούν να επωφεληθούν.

H αυτοκινητοβιομηχανία αυτή την στιγμή χορεύει στον ρυθμό της ηλεκτροκίνησης, την ίδια στιγμή ωστόσο υπάρχουν εξελίξεις σε μια άλλη μορφή μετακίνησης που πιθανότητα θα δούμε στο μέλλον: τα ιπτάμενα αυτοκίνητα. Οι ειδικοί αναφέρουν πως ο ερχομός των ιπτάμενων αυτοκινήτων είναι πιο κοντά από όσο πιστεύουμε αλλά την ίδια στιγμή γίνεται ξεκάθαρο πως, τουλάχιστον στην αρχή, αυτή η νέα μορφή μετακινήσεων θα χρησιμοποιείται μόνο από αυτούς που έχουν πολλά χρήματα στην τράπεζα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η εταιρεία Pentagon Μοtor Group αποφάσισε να ερευνήσει ποιο θα είναι το κόστος αγοράς ενός ιπτάμενου αυτοκινήτου και τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα πως θα κοστίζει όσο ένα επώνυμο supercar, δηλαδή γύρω στις 686.000 δολάρια (δηλ περίπου 582.000 ευρώ). Ο επικεφαλής της εταιρείας που έκανε την έρευνα δήλωσε πως η κατοχή ενός ιπτάμενου αυτοκινήτου δεν θα είναι ρεαλιστική για τους περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο στο πέρασμα των ετών, θα δούμε τις τιμές τους να πέφτουν, όπως έχει αρχίσει να συμβαίνει στα ηλεκτρικά οχήματα.

To Pentagon Motor Group σημειώνει πως εκτός του ποσού που πρέπει να δαπανήσει κάποιος για να αγοράσει ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο, θα χρειαστεί να δώσει ακόμη 69.000 δολάρια (58.500 ευρώ) τον πρώτο χρόνο για να πάρει δίπλωμα πιλότου, να ασφαλίσει το όχημα και να πληρώσει τα καύσιμά του.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
4green