Η SMART μας παρουσίασε το αμφίβιο ForSea, το οποίο ταξιδεύει στο νερό με ταχύτητα έως και 15 ναυτικών κόμβων, ενώ έχει μέγιστη αυτονομία τριών ωρών.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η SMART μας παρουσίασε το αμφίβιο ForSea, το οποίο ταξιδεύει στο νερό με ταχύτητα έως και 15 ναυτικών κόμβων, ενώ έχει μέγιστη αυτονομία τριών ωρών.

Τα φετινά πρωταπριλιάτικα

6.198 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2017)

Το τερμάτισαν και φέτος οι αυτοκινητοβιομηχανίες με τα πρωταπριλιάτικα ψέματά τους. Κάποια ευφάνταστα, άλλα όχι και τόσο, μερικά προφανή, ορισμένα φτιαγμένα για να μας ξεγελάσουν, το σίγουρο είναι πως όλα είχαν πλάκα…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν άφησαν την ευκαιρία της 1ης Απριλίου να πάει χαμένη και προσπάθησαν να μας ξεγελάσουν με ευφάνταστα ψέματα, άλλα προφανή και κάποια όχι και τόσο…

Η McLaren δημιούργησε μία 570GT επενδυμένη με ανθρακονημάτινα φτερά, ονομάζοντας μάλιστα τη «νέα» της τεχνολογία Feather Wrap.

Η McLaren δημιούργησε μία 570GT επενδυμένη με ανθρακονημάτινα φτερά, ονομάζοντας μάλιστα τη «νέα» της τεχνολογία Feather Wrap.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η McLaren, ας πούμε, δημιούργησε μία 570GT επενδυμένη με ανθρακονημάτινα φτερά, ονομάζοντας μάλιστα τη «νέα» της τεχνολογία Feather Wrap. Η Maserati, πάλι, είπε να εξαντλήσει τα προνόμια του γκρουπ FCA και μας έδειξε ένα σκίτσο από τη δική της εκδοχή στο Fiat 500. Η Lexus κάνει πλάκα με το σύστημα που τοποθετεί στο LC και το οποίο μπορεί να διώξει από την αριστερή λωρίδα τα οχήματα που κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
 
Η Honda επέλεξε ένα πιο τεχνολογικό πεδίο, παρουσιάζοντάς μας το Horn Emojis, ένα σύστημα που κορνάρει ανάλογα με τη διάθεση του οδηγού, ο οποίος πατά τα αντίστοιχα κουμπάκια στο τιμόνι. Με τα emojis ασχολήθηκε και η MG, δημιουργώντας την τεχνολογία MG Inter-Car Emoji (MICE), με την οποία μέσω προβολών LED στα εμπρός και πίσω παρμπρίζ, δείχνεις στους άλλους τα συναισθήματά σου.
 
Η Ford προσπάθησε να μας ξεγελάσει με το κουμπί Start Engine της Mustang που μιμείται το χτύπο της καρδιάς ενός αλόγου. Η Hyundai εφάρμοσε διαστημική τεχνολογία και μας έδειξε ένα drone σύστημα παράδοσης των αυτοκινήτων της. Σε τελείως άλλο κλίμα η Dacia, που μετατρέπει το εσωτερικό του Sandero σε σολάριουμ, φτιάχνοντας το Sundero.
  
Η Skoda ενέπλεξε το Kodiaq στο WRC, με το ντεμπούτο του νέου αγωνιστικού οχήματος να γίνεται όχι φέτος, αλλά του χρόνου στον πρώτο αγώνα του Μόντε Κάρλο. Η 2η φάρσα των Τσέχων ήταν το «Rent-A-Family», η υπηρεσία δηλαδή ενοικίασης μιας οικογένειας για να γεμίσεις και τα επτά καθίσματα του Kodiaq. Το κακό τρίτωσε με το Citigo που θα συνοδεύει τις κούκλες των μικρών κοριτσιών.
 
Η ΜΙΝΙ μας παρουσίασε το πρωταπριλιάτικο John Cooker Works Package για το ΜΙΝΙ Cabrio, το οποίο -όπως λέει και το όνομά του- μετατρέπει το όχημα σε ένα φορητό εστιατόριο. Η «μαμά» BMW σκέφτηκε τους σκύλους και έφτιαξε ειδικά για αυτούς μια εκδοχή της i8. Η BMW δεν σταμάτησε εκεί αφού έδωσε σε όλα τα μοντέλα της Σειράς 4 τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μονόκερο στο καπό. Η Lotus, πάλι, ενδιαφέρθηκε για τις γάτες και δημιούργησε κράνη για τα μικρά αιλουροειδή.
 
Η SMART μας παρουσίασε το αμφίβιο ForSea, το οποίο ταξιδεύει στο νερό με ταχύτητα έως και 15 ναυτικών κόμβων, ενώ έχει μέγιστη αυτονομία τριών ωρών. Η Opel, πάλι, έπαιξε με τις αισθήσεις δημιουργώντας για το Adam το πρώτο «χρώμα με άρωμα». Η απόχρωση, ας πούμε, Berry-Red, όπως καταλαβαίνετε μυρίζει σαν φράουλα.
 
Η Renault έκανε πρακτικό το μονοθέσιό της, βάζοντάς του πορτμπαγκάζ 300 λίτρων. Το ονομάζει R.S. 17 Hayonara και μάλιστα έχει ως έμπνευση το πρώτο hatchback της εταιρείας, το Renault 16 του 1965, ενώ η πατέντα της μετατροπής λέγεται ούτε λίγο ούτε πολύ «Bilateral Unified Literal Levitational Systematic Hayonara Intelligent Transformation».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda