Επισκεφθείτε το 222 για να διαπιστώσετε το λόγο που το επιλέγουν οι επαγγελματίες οδηγοί.

Ο ιστορικότερος και ομορφότερος σταθμός της Εθνικής Οδού.

222: 37 XΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

33.824 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/7/2014

Επειδή φθηνή τιμή μόνο δεν σημαίνει και πραγματική οικονομία, το πρατήριό μας, με μια ιστορία 37 ετών παρουσίας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από το 1977 μέχρι σήμερα, με συνέπεια και επιμονή έχει καταφέρει να προσφέρει υπηρεσίες και καύσιμα σε πραγματικά μοναδικές τιμές με βασικό όμως γνώμονα την ποιότητα και την ποσότητα.
Το πρατήριο «222» εκτός του ότι χωροταξικά βρίσκεται στο μέσον της διαδρομής Αθήνας-Θεσσαλονίκης, είναι το μοναδικό πρατήριο επί της Εθνικής Οδού, το οποίο προσφέρει σε όποιον σταθμεύσει μια μοναδική θέα στο Μαλιακό Κόλπο. Είναι η ιδανική, χιλιομετρικά, θέση για στάση και ξεκούραση. Πραγματική απόλαυση, να ατενίζεις το Αιγαίο ξεκουράζοντας τα μάτια σου από τον κουραστικό αυτοκινητόδρομο…
Με συνεχείς ελέγχους και επίμονη προσπάθεια έχουμε καταφέρει να διατηρούμε την ποιότητα στα καύσιμα και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε τέτοιο υψηλό βαθμό, ώστε τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι ιδιώτες να μας εμπιστεύονται. Αυτή την εμπιστοσύνη τους από την πλευρά μας, προσπαθούμε να την ανταποδώσουμε βελτιώνοντας καθημερινά το πρατήριό μας. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει τόσο το ότι είμαστε ιδιοκτήτες του σταθμού όσο και των βυτιοφόρων εφοδιασμού του πρατηρίου, μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτικά καύσιμα στη καλύτερη τιμή επί της Εθνικής Οδού. Τόσο η βενζίνη όσο και το πετρέλαιο, αλλά και το υγραέριο που διαθέτουμε, πληρούν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή απόδοση του κινητήρα του οχήματός σας.

Ειδικά για τα πετρελαιοκίνητα
Σε μας θα βρείτε αρίστης ποιότητας καύσιμα, ενώ ειδικά για το πετρέλαιο, έχουμε ήδη φροντίσει, ώστε το πετρέλαιό μας να περιέχει το ειδικό πρόσθετο κατά του μύκητα του βιοντίζελ.

Κατά την ολιγόωρη παραμονή σας στο σταθμό μπορείτε να ξεκουραστείτε στο άνετο και όμορφο café όπου μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικό καφέ και άλλα ροφήματα, καθώς και να γευματίσετε στο χώρο (εσωτερικό ή εξωτερικό) του εστιατορίου, απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα. Συγκεκριμένα είναι ο μόνος σταθμός αυτοκινήτων στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Θεσ/νικης που διαθέτει εστιατόριο με θέα στην θάλασσα! Επιπλέον, οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές θα βρουν οποιοδήποτε απαραίτητο αξεσουάρ ή ανταλλακτικό για το όχημά τους, στάθμευση σε ένα πραγματικά άνετο πάρκινγκ 90 θέσεων καθώς και ντους.
Στο κατάστημα μοντελισμού θα βρείτε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές σε μινιατούρες, από όλες τις εταιρίες μοντελισμού και σε ποικιλία κλίμακας, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς συλλέκτες. Συλλέκτης και λάτρης των αυτοκινήτων και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του σταθμού, έχει επιμεληθεί προσωπικά την γκάμα προϊόντων και την διαμόρφωση του συγκεκριμένου χώρου.
Τέλος ο μεγάλος χώρος στάθμευσης και οι ανέσεις που προσφέρει ο σταθμός, τον καθιστούν ιδανικό για την διοργάνωση μεγάλων road shows από πολλές εταιρίες στο χώρο του αυτοκινήτου και των φορτηγών.
Το ίδιο εντυπωσιακός είναι και ο σταθμός ανεφοδιασμού στο 12ο χλμ. της Εθνικής οδού Λαμίας- Δομοκού-Καρδίτσας-Τρικάλων-Εγνατία. Και σε αυτό τον σταθμό-εκατέρωθεν του δρόμου- η ποιότητα καυσίμων είναι υπεράνω κριτικής και ο χώρος στάθμευσης είναι ιδιαίτερα μεγάλος για να φιλοξενήσει μεμονωμένους ταξιδιώτες και κάθε είδους φορτηγό και λεωφορείο.
Στα όμορφα πέτρινα κτίσματα θα απολαύσετε ποιοτικό café και μπορείτε να αγοράσετε μερικά από τα πιο ποιοτικά, χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα (από κομπολόγια μέχρι γλυκίσματα, όσπρια και ζυμαρικά). Για τους μοντελιστές υπάρχει κι εδώ μια μεγάλη γκάμα σε μινιατούρες προς πώληση.
Και στους 2 σταθμούς η προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια είναι αυτή που εντυπωσιάζει και η ποιότητα εξυπηρέτησης είναι κορυφαία! 


222o χλμ. Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης, Τηλ.: 22380 24914, Fax: 22380 24916
12o χλμ Π.Ε.Ο. Λαμίας-Δομοκού-Καρδίτσας-Τρικάλων-Εγνατία, Τηλ.: 22310 39260